Mükemmel ötesi. Görkem bu devam ederse sabaha kadar 5 6 cm tutar. Ne dersin devam eder mi ?
yok abi ya kütle vurdu geçti 2 dkda böyle oldu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMükemmel ötesi. Görkem bu devam ederse sabaha kadar 5 6 cm tutar. Ne dersin devam eder mi ?
yok abi ya kütle vurdu geçti 2 dkda böyle oldu
Gokhan6167 Zonguldakli67 bu gece dek alırmıyız
Malesef istedigimiz şekilde bir sistem olmadı Ocak böyle biterse çok üzülürüm
Malesef istedigimiz şekilde bir sistem olmadı Ocak böyle biterse çok üzülürüm
Ocak 27sinde bir sistem var gibi modellere göre
Gokhan6167 Zonguldakli67 bu gece dek alırmıyız
Bekliyoruz bakalım. Radara bakıyorum İstanbula dek girerken bize aşağıdan siklon gelmeye çalışıyor? sıcaklık 0 derecenin altına düşemedik hiç
Ocak 27sinde bir sistem var gibi modellere göre
Ins kardeşim güzel bir sistem alırız da Ocak böyle bitmez
Boztepeye kar yağıyor hayırlı olsun
Bekliyoruz bakalım. Radara bakıyorum İstanbula dek girerken bize aşağıdan siklon gelmeye çalışıyor? sıcaklık 0 derecenin altına düşemedik hiç
Fos olduk yine desene abi
Fos olduk yine desene abi
Fos hafif kalır rezalet bir sistem oldu. Bakalım dekler nasıl olacak vurduğu yeri yıkıp geçecekmi. Modeller ve mgm neye göre yoğun kar yağışı verdi bugün için anlamış değilim yağış azdı
Fos hafif kalır rezalet bir sistem oldu. Bakalım dekler nasıl olacak vurduğu yeri yıkıp geçecekmi. Modeller ve mgm neye göre yoğun kar yağışı verdi bugün için anlamış değilim yağış azdı
Hiç kimse anlamadı zaten :'D
yanımızdaki Düzce 30 cm üstü alıyor Bartın 10 cm geçiyor burası 5 cm bile olmadı Yazık oldu o kadar takip ettik ne denirki
yanımızdaki Düzce 30 cm üstü alıyor Bartın 10 cm geçiyor burası 5 cm bile olmadı Yazık yazık o kadar takip ettik ne denirki
Bartın merkezde de kar yok. Akrabalar orada bizden daha sıcaklar. Ne ereğlide ne Devrek te ne BEYCUMA, Çaycuma dişe dokunur bir yağış yok. Şükür ben yine 5 cm civarı aldım
Bartın merkezde de kar yok. Akrabalar orada bizden daha sıcaklar. Ne ereğlide ne Devrek te ne BEYCUMA, Çaycuma dişe dokunur bir yağış yok. Şükür ben yine 5 cm civarı aldım
Yenicede durum ne acaba bilgin varmı abi
CAN Zonguldakli67 UsTaD Whisper Tokatli6060 tokata iyi kar yağıyor ne zamana kadar devam eder. 3 4 saat sürer mi?
Yenicede durum ne acaba bilgin varmı abi
Bir bilgim yok ama yağmıştır oralara. Safranbolu aldığına göre. Bakalım daha çekirdek oturmadı üstümüze. İlerleyen saatlerde sıcaklıklar eksili değerlere düşer iyi dekler alırız