Gfs dansöz arkadaşlar ben bile inanmıyorum daha doğrusu inanmak istemiyorum bu modele
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Ne sevinelim ne uzulelim bence ne gelirse raziyiz artık
-
Ecfm görunce buralar senlenicek
-
Ne sevinelim ne uzulelim bence ne gelirse raziyiz artık
Hocam ben 10 cm kar alım yeter efsane falan beklentim yokki
-
Arkadaş Doğu Karadeniz’le Batı Karadeniz sanki ayrı yerler
aynı yer değiller ki yönlerle ayrılmışlar
-
Bu arada GFS Paralelin aynısını vermiş + İstanbula o kadar yoğun kar verdi diyagramda farklı
-
Bu arada GFS Paralelin aynısını vermiş + İstanbula o kadar yoğun kar verdi diyagramda farklı
Kral bu iyi mi tokat adına ne dersin
-
soğuk seneryo olabilir
-
- Resmi Gönderi
Bu aktif dönemde üyelerimize bilgilendirme yapalım. Eğer rahatsız edici bir mesaj görürseniz RAPORLAMA seçeneğini kullanarak mesajı yöneticilere bildirebilirsiniz dostlar. Aklımızda olsun.
-
Doğu Karadenizliler arkadaşlar Ümit kesmek yok GFS zaten dün 90 veriyordu Giresun’a bugün 20 GFS yi salla gitsin bir dediği Konya bir dediği Mersin öyle bir şey
ECMWF bu akşam güzel çıkacak ümitliyim
Perşembe-Cuma iki önemli gün burada olacak güncellemeler kritik emin olun
GFS ye tekrar gelirsek gece güncellemesi de Doğu Karadeniz’e yine fazla miktar verebilir emin olun ?
-
İstanbul diyagramının Tokata ne faydası olabilir ?
-
umidim cok kalmadi ama hayatta hersey kar degil forum daki muhabbet bile guzel iyi insanlarsiniz
-
İstanbul diyagramının Tokata ne faydası olabilir
çok faydası var. Eğer diyagram istanbulda tutarsizsa tokat için de tutarsız olacaktir
-
138 CM den 15 cm ye inmiş isyan etmeyin yazmışlar isyan ederim kardeşim 1 metre beklerken neden 15 ileyetineyim ki onun yağacağını da düşünmüyorum zaten
-
ECMWF şuan bize doğru geliyor gibi görünüyor
-