Tokat için geçerli mi ?
Sana İnat Hayır ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTokat için geçerli mi ?
Sana İnat Hayır ?
Bu 5 6 ocak gibi gelecek sistem sanırım batı karedeniz'in biraz batısında kalıyor acaba bolu için kar ihtimali söz konusu mudur ?
Bu 5 6 ocak gibi gelecek sistem sanırım batı karedeniz'in biraz batısında kalıyor acaba bolu için kar ihtimali söz konusu mudur ?
7 sinden sonra
Öğle Güncellemesi Sakaryadan Artvine Kadar Kıyılara kar Verdi
Gfs ye ne kadar güvenilir ki ?
Gfs ye ne kadar güvenilir ki ?
Tüm modelleri dize getirecek kadar
Sabah Gfs Güncellemesi Sıcak Çıktı Olarak
Gözlendi.Diyagramı İlk Defa Bu Kadar Beğendim Ayın ortasından itibaren karadeniz kıyılarına ilk kar gelebilir.
Yarın bolu karabük kastamonu hattında saf kar ihtimali artıyor kıyı kesimler her zaman ki gibi yağmurlu bu sefer + 400 değil +500-600 metrede kar olacak gibi
Sabah 1-2 cm lik örtüyle uyanabiliriz öğlene kalırmı kalmaz mı belli değil sıcaklık sıkıntılı yukarıda bahsettiğim iller için geçerli
veriler de 1 derecelik kadar kayıp yaşandı yarın için 1 derece de çok önemli bizim için şuan
9 ocaktaki ull gfs gece guncellemesinde baya bir güçlenmiş orta ve doğu Karadeniz sahillerine sürpriz yapabilir diye düşünüyorum 500 soğuğu da iyi sizlerinde görüşlerinizi merak ediyorum
9 ocaktaki ull gfs gece guncellemesinde baya bir güçlenmiş orta ve doğu Karadeniz sahillerine sürpriz yapabilir diye düşünüyorum 500 soğuğu da iyi sizlerinde görüşlerinizi merak ediyorum
ULL olduğu için çok oynak olabilir. Ayrıca -8 bile ancak KKY yapabilir diye düşünüyorum Orta ve Doğu Karadeniz normallerin çok üzerinde sıcak.
Bugün tüm gün boyunca kar şöleni vardı. Sıkıntı... tüm gün 2 dereceydi...
Ben ne iki dereceler gördüm günün ortasında kar yığan etkin yağmadı uzun süre
Şuan Samsun'da Çok Güzel Yağmur Var 26 mm yağış düştü barajlarımız için harika öğlenden sonra bu kuvvetli yağış ordu,giresun hattına kayacaktır.