ecm nasıl
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
GFS ve ECMWF modellerinin güncellemelerinden sonra anlık...
-
Neyse zaten Efsaneyi ocakta yaşadık adaletli bir şekilde diğer bölgelerde alsın tabi
Ben yaşamadım bana ne ben de isterim
-
Bu ülkeye sistem inerken çok sancılı oluyor verem ediyor bazen resmen valla nedir bu kafamız rahat bir sistem takip edemez olduk
-
Sanırım doğu karadeniz bir cacık alamıcak bu sistem ./
-
Ben yaşamadım bana ne ben de isterim
Hocam bolu da soğuk var yağış ulaşmaz Gerede de akrabalar var Kardan çok soğuğun süresi belli burda da soğuk olur yağış olmaz yağış olur soğuk olmaz böyle bir yer Zonguldak bazen sürpriz yapar orası ayrı
-
Arkadaşlar kusura bakmayın sizide yoruyorum fakat güncellemeleri takip edemedim Samsunun Kıyı Kesimin ahvali nasıl iyiye mi gidiyor kötüye mi Cevaplarınız için Teşekkürler
-
Hocam bolu da soğuk var yağış ulaşmaz Gerede de akrabalar var Kardan çok soğuğun süresi belli burda da soğuk olur yağış olmaz yağış olur soğuk olmaz böyle bir yer Zonguldak bazen sürpriz yapar orası ayrı
Hocam bolu, DEK ler sayesinde 3 5cm beklenirken bi gecede 20 30cm alabilen biryer. Ümidimi hiç kesmem o yüzden.
-
Boluya en güzel siklonik sistem yarar bende kıyıda yaşayan biri olarak Siklonik sistemden nefret ederim sıcaklık sıkıntısından dolayı ama dekler vurduğu yeri ihya eder 1 gecede zonguldakta 25 cm yağdı 18 ocak sisteminde ve ardı ardına dekler geldi rekora yakındık o derece Siklonik sistemlerde hep hüsran oluyor Zonguldakta kutup soğuğu sibirya soğuğu gelmediği sürece
-
Hocam bolu, DEK ler sayesinde 3 5cm beklenirken bi gecede 20 30cm alabilen biryer. Ümidimi hiç kesmem o yüzden.
Bazen boluda sürpriz yapabiliyor dediğiniz gibi
-
Bu arada radar hareketlenmeye başladı Gece 1-2 gibi yağış başlayabilir önce kky sonra kar olcak tahminim
-
ecmwf şaka mı yapiyor.
-
Arkadaşlar kusura bakmayın sizide yoruyorum fakat güncellemeleri takip edemedim Samsunun Kıyı Kesimin ahvali nasıl iyiye mi gidiyor kötüye mi Cevaplarınız için Teşekkürler
Gayet iyi arkana yaslan sistemi bekle ?❄
-
ECMWF sabah düzelir şakadır bu
-
Düzce ne durumda değişen bir şeyler var mı?
-