- Resmi Gönderi
Canlı kamera aradım da çok yok orada sanırım. İnstagram'dan alıntı ettim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCanlı kamera aradım da çok yok orada sanırım. İnstagram'dan alıntı ettim.
Fevzi Burak Hocam tokat için asıl yağış akşam mı yoksa bu kadar mı
Bu akşam Ordu'da yağışlar şiddetli mi olacak
Bu akşam Ordu'da yağışlar şiddetli mi olacak
Evet , kıyılar dikkat özellikle. Yarın öğlene kadar devam edecek yağış.
Fevzi Burak Hocam tokat için asıl yağış akşam mı yoksa bu kadar mı
Yağış devam gibi gözüküyor. Radar takibi yapınız.
Evet , kıyılar dikkat özellikle. Yarın öğlene kadar devam edecek yağış.
Teşekkür ederim reis
Muhammed Ali soruları cevapladığın için teşekkür ederim tüm gün fakültedeydim çok yorulmuştum bakamadım pek kusura bakmayın alıştıkça eskisi gibi olacağız inşallah arkadaşlar.
Muhammed Ali soruları cevapladığın için teşekkür ederim tüm gün fakültedeydim çok yorulmuştum bakamadım pek kusura bakmayın alıştıkça eskisi gibi olacağız inşallah arkadaşlar.
Eline sağlık Fevzi Burak hocam sizde cevapsız soru bırakmıyorsunuz.
maşallah ne çok birikim olmuşHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Burayı hep takip ederim, genelde ilk kar düşen yerlerden. Orda olmak vardı şimdi.
Ben bir şey sormak istiyorum bu seneki kış bölgemiz için nasıl geçicek şu anki verilere göre cevaplarsanız sevinirim umarım bol karlı olur
Ben bir şey sormak istiyorum bu seneki kış bölgemiz için nasıl geçicek şu anki verilere göre cevaplarsanız sevinirim umarım bol karlı olur
Bölgesel olarak Şu an için çok erken ama, verilere göre ülkemizde erken kış şartları oluşabilir. Tahmincilerimiz ilerleyen zamanlarda kendi konularından bilgi verecektir. Takip ederseniz daha sağlıklı bilgi almış olursunuz. Umarım bizim de tek dileğimiz bol karlı bir kış sezonu geçirmek.
Şimdilik kesin olmamakla birlikte 1-0 önde karadeniz
Tokat - Reşadiye - Çamlıkaya köyü Rakım 2100
Tokatli6060 mis gibi hava vardır şimdi.