Kışın Samsun'da deklerin vurup geçtiği carsambamizdan eser yok şimdi ?
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Sabaha kadar ne olur?
Zaten bol bol kar varmış yağış devam eder artık ne kadar alırsan
-
- Resmi Gönderi
Bu sistemde istanbul ve çevresinde ikamet edenler anadolu yakasının olabildiğince kuzeydoğusuna gidin derim. Şöyle
Mgm Samsun'a 9 derece derken bugün 7.5'e indik mgm pişmanlıktır ?
ECMWF den yararlanıp de bu kadar başarısız olan tek kurum olabilir. Yine de ben devlet kurumu olduğu için işlerin bürokratik sebeplerden dolayı yanlış olduğu kanaatindeiyim. Sonuçta devletin işi bir şekilde yürür mantığı çaycılar iş başında
-
Herkese günaydın samsun 100 mt üstü bembeyaz bir güne uyandı sahil sulu arada kar ile yetindi ancak yukarısı harika görünüyor.kıyı illerin iç kesimleride kar'a gömülmüş vaziyette ancak tokat amasya çorum gibi illerinizde beklenilen olmadı bırak 20'yi 5 cm bile yağmadı DEK yağışları
İç kesimlere ulaşamadı zaten DEK yağışları
İç bölgelerin alabileceği yağış türü değil genelde siklonik yağışlar iyi oluyor iç bölgelere ben görsel şov gördüm ancak bu sistemde iç kesimler adına üzüldüm
-
Tokat'a 5cm bile yağmadı hocam taş çatlasın 1cm yağdı.:D
-
Samsunun 200 mt yukarısı
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
31 Mart 2014 Sisteminden hiç bir farkı olmadı bu sistemin aynı sistem
-
Denizdeki DEK'e Bakın Çarşambayı Vuruyor Büyük ihtimal
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Dün Gece Samsun-Ankara Kavak Çakallı Mevki
Şuan Çarşamba Ucuna Turuncu Kütle Vuruyor Denizden Bir Cisim Yaklaşıyor Birazdan Samsun Kopabilir Tekrardan
-
Bu sistem ilk göründüğü şiddette gelmiş olsaydı karadeniz sahil yolu boydan boya kapanmıştı çok büyük kaçırdık çok
-
- Resmi Gönderi
Bu sistem ilk göründüğü şiddette gelmiş olsaydı karadeniz sahil yolu boydan boya kapanmıştı çok büyük kaçırdık çok
Hocam kış yeni başladı
-
Hocam kış yeni başladı
Şubat Kaldı Hocam Mart Artık Eski Kışlar Gibi Olmaz Küresel Isınmadan Dolayı Ekstrem Olaylar Sadece Yağmurlarda Gerçekleşiyor Kar Bakımından Maalesef Yaşayamıyoruz
-
- Resmi Gönderi
Şubat Kaldı Hocam Mart Artık Eski Kışlar Gibi Olmaz Küresel Isınmadan Dolayı Ekstrem Olaylar Sadece Yağmurlarda Gerçekleşiyor Kar Bakımından Maalesef Yaşayamıyoruz
Bu sene böyle oldu bir buçuk ayda kalsa umutsuz olmayalım bu ısınma trendi belki bir nokta da son bulacak
-
Of/Hayrat Şehitli Köyü Anne Köyüm ❄️❄️❄️