Zaten bu üçgende hep zayıf kalıyoruz genelde anlamadım gitti
Rüzgar yıldıza döncekmiş belki yarar bize
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZaten bu üçgende hep zayıf kalıyoruz genelde anlamadım gitti
Rüzgar yıldıza döncekmiş belki yarar bize
Evet arkadaşlar nerelerde ne kadar kar var yağışlar devam ediyor mu bir güncelleme alalım bu yazı altına merak ettim.
Evet arkadaşlar nerelerde ne kadar kar var yağışlar devam ediyor mu bir güncelleme alalım bu yazı altına merak ettim
Konumumda yani düzce 264 rakımda çok güzel bir yağış mevcut örtü olarak da 15 cm e yaklaştı
Evet arkadaşlar nerelerde ne kadar kar var yağışlar devam ediyor mu bir güncelleme alalım bu yazı altına merak ettim.
KKY alıyorum şuan hocam arada srıada kar atıo ama rüzgar baya üşütüyor sert bir rüzgar var kuzeyden
O dediğiniz kütleleri bartın merkez alamadı haberiniz olsun anlık bilgi vermek gerekirse hafif bir graupel kar var çok iyi kütleler fena ıskaladı
off ne çaktı gürledi be
Yok abi hiç bişey yok yıldızlar çıkarsa şaşırmam artık 😅😅😅
Samsun'da her zamanki gibi bişey yok
Samsun'da her zamanki gibi bişey yok
Daha sistem batı karadenizde yeni yeni başlıyor samsun yarın sabah başlar rüzgar yönü çok uyumlu değil sanırım ama illa kütle alır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu alanda ki boşluk tam üstümüze denk gelmez umarım bu kadar seçeneğin arasında 😂😂
Ve öyle de oldu 😂
Sağlam kütle yakaladık bartında her yer bembeyaz oldu darısı başınıza
Yeni gün itibari ile radar da kütleler arası mesafe kısaldı daha sık kütle girişleri olacak devamlılık sağlanacağa benziyor.
konumumda kar başladı
giresun merkez karla karışık benim konumuz dek yağışı oluyor olması lazım toz kar ne ya
Ne zaman gelecek buraya asıl sistem
giresun merkez karla karışık benim konumuz dek yağışı oluyor olması lazım toz kar ne ya
Ne zaman gelecek buraya asıl sistem
Yarın