ecmwf güncellemesi doğu karadeniz için kelimeleri kifayetsiz bırakır. çıktılar muazzam, insallah bozulmaz inşallah.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bolu da kar yağışı başladı
-
Soğuma birkaç saat erkenden kar seviyesine indi. Bu da demek oluyor ki siklon'un getirdiği tüm yağış kar olarak düşecek bolu adına
-
Son sözü belki de biz söyleriz neden olmasın 😁
-
Lapa lapa kar var. 4-5 cm civarı kalınlık var ve artıyor. Yüksekler en az 10 cm olmuştur.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yine bembeyaz olmuş bir gün erken geldi.
-
Samsun supriz yapmış 850izoterminde -6 var merkeze kar yağıyor Muş aldığım bilgilere göre gittim teyzemleri. Bile aradım onlarda yağıyor dedi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yine beyaz gelinlikle uyandım 5 cm kadar birikmiş bu yıl her sistemde örtü aldık
-
Sabaha karşı kar yağmış
-
Samsun 19 mayıs üniversitesi bölgesinden kar haberleri geliyor yerlerde beyazlama varmış ve kar devam ediyormuş
-
Çorum kargı ilçesinde kar yağışı nasıl olur hocalarım. Genelde yaylasında güzel kar olurken merkezde Rakım düşük olduğu için az oluyor
-
Bakalım okullara tatil çıkacak mı bizde de
-
ICON dışında diğerleri yarın yağış beklemiyor genel anlamda bakalım akşam ne derler
Tipik mart kişi işte bi yağıyor bir acıyor hava tutan karlar eriyor bence hersey zamaninda guzel
-