Artık yazılarımız bu renge dönmeye başlamasın mı?? Başlasın başlasın sezon açma rengimiz bu bizim..!
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Artık yazılarımız bu renge dönmeye başlamasın mı?? Başlasın başlasın sezon açma rengimiz bu bizim..!
-
Whisper abim napıyon sende mi ben gibi gece kuşusun
-
Doğu karadenizde ki iki günlük yağış Ömrünü tamamladıktan sonra, 25-26 ekim civarında 2-3 gün belki 4-5 günlük ılık ve yağışlı periyota girecek. Orta karadenizde yerel sağanaklar görülebilir. Batı gene şanssız, ama ben gelecek sistemin tüm karadenizi içine alacağını düşünüyorum.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Giresun Bulancak/Bayındır köyünden selamun aleyküm abilerim üşümelere başladık bakalım ilk kar ne zaman teşrif edicek kasım.. aralık...?
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Giresun Bulancak/Bayındır köyünden selamun aleyküm abilerim üşümelere başladık bakalım ilk kar ne zaman teşrif edicek kasım.. aralık...?
Aleykümselam Samet hoşgeldin.. Görüntü çok güzel
Tez zamanda görürsün İnşallah
-
Aleykümselam Samet hoşgeldin.. Görüntü çok güzel
Tez zamanda görürsün İnşallah
Hoşbulduk abi sağolasın mevsimlik takıldığımız mekana geldik malum kışı kar yağaşını çok seviyoruz okullarda açılmadı inşallah görücez bişeyler?
-
Bu benim son soğuk kışım olacak ondan çok önemli benim için üniversiteler kapalı olduğu için boludayım. İstanbulda heyecan olmuyor bende
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
bu gece saatlerinden itibaren bolu kartalkaya kayak merkezinin doruk kısmında(1890m)kar yağışı görülecektir, Ayrıca köroğlu tepesinde(2499m) saf kar yağışı Görülecektir. Cumartesiyi pazara bağlayan gece ise kar yağışı 1400-1500 metre aralığında olup ilçemi geredenin yüksek köylerinde 1-2 cm gerede merkezde ise sulu kar veya sabaha karşı ani seyirlik kar durumu mevcuttur. Sürücülerimiz için bolu cankurtaran mevkiinde cumartesi akşamı ile pazar öğlene kadar ki süreçte, sulu kar ve seyirlik veya ani örtü oluşturucak kar yağışları görülecektir. Islak zemin olacağı için buzlanmaya dikkat edilmesi gereklidir.
-
Zonguldakta iri dolu ve gökgürültüsü fırtına var şimşekler 2 sn arayla çakıyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Böyle orak görmedim fena yagiyo
-
Evin önüne yıldırım düştü
-
Evin önüne yıldırım düştü
bir şey oldumu ,?
-