- Resmi Gönderi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Yarın doğu karadeniz iyi yağış alır akşama doğru daha yoğun
-
Kastamonu , bolu çevrelinde sabaha karşı tek tük kar atabilir
-
Kar sınırı 800-900 metre şuanlık
-
Kastamonu iç bölgelerde sabahtan ince örtü mevcuttu. Devrekani gibi yerler.. Yarın muhtemelen örtü kalınlaşır, yükseklere gidebilirsem fotoğraf eklerim * şu an bile kuvvetli kar yağışı var yükseklerde
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Selamun aleyküm hayırlı akşamlar değerli havaların sesi ailesi üyeleri Giresun/Bulancak Tepecik köyünden selam olsun şuanda buralar çok sakin hava soğuk fakat kar yağacak kadar bir soğukluk göremiyorum olsa dahi havada şuan tek bir damla bile yok ne bu kuraklık anlamış değilim normalde bu aylarda kar yağardı baya bayaa
-
Aleyküm selam Sametgdkhd
Biraz daha sabır diyelim.
-
Aleyküm selam Sametgdkhd
Biraz daha sabır diyelim.
Beklemedeyiz inşallah sabırla
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Selamun aleyküm hayırlı akşamlar değerli havaların sesi ailesi üyeleri Giresun/Bulancak Tepecik köyünden selam olsun şuanda buralar çok sakin hava soğuk fakat kar yağacak kadar bir soğukluk göremiyorum olsa dahi havada şuan tek bir damla bile yok ne bu kuraklık anlamış değilim normalde bu aylarda kar yağardı baya bayaa
Bulundugunuz yere baktım 585 m rakım var yarın yogun kar yağışlı gösteriyor
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam abim hoşgeldin
Mevlam ne derse o diyelim işte.Buda bizlere ceza
Bekliyoruz bekleriz inşallah yurtta beklenen yağışlar olur
-
Rakım bilgisi dogru mu acaba yoksa başka köy varmı Tepecik diye.
-
Rakım bilgisi dogru mu acaba yoksa başka köy varmı Tepecik diye.
Başka tepecik köyü yok Bulancakta evet rakım 585lerde inşallah dediğiniz olur ve yoğun kar yağaşı olur bu tahmininizin tutma oranı varmı?
-
Sabah başlayacak şuan yağış yok değil mi.
-
Aleyküm selam abim hoşgeldin
Mevlam ne derse o diyelim işte.Buda bizlere ceza
Bekliyoruz bekleriz inşallah yurtta beklenen yağışlar olur
İNŞALLAH Mustafa abim yaa allah yokluk eksiklik yaşatmasın inşallah
-
Sabah başlayacak şuan yağış yok değil mi.
Şuan tek damla yok ama hava soğuk yanii
-