- Resmi Gönderi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Kardesim gfs gömdü
Gfs herkesin bahsettiği ay sonu sisteminide verdi bu güncellemede sabaha yine değişir
-
Ayın 15'i için olan sistem kesinleşti mi ?
-
- Resmi Gönderi
Ayın 15'i için olan sistem kesinleşti mi ?
Hayır daha kesinleşen bir şey yok
-
- Resmi Gönderi
Pazar akşamı ecm güncellemesinde dananın kuyruğu kopar
-
Bu geceki gfs gucellemesi herhalde bizim moteratör zonguldakliyi mutlu etmistir
-
- Resmi Gönderi
Bu geceki gfs gucellemesi herhalde bizim moteratör zonguldakliyi mutlu etmistir
Tabiki hep bana hep bana. 100 cm oldu heralde ???
-
ah be dün konuşulana bak cm ler şimdi kaç mm yağış düşeceğini hesaplarız neyse yağış da iyi kurak olmaktan
-
sabah güncellemeleriyle sistemin açık bir şekilde fosladığı görülüyor inşallah akşam güncellemesi böyle olmaz modellerin akşamdan sabaha bu kadar oynaması çok ilginç ve yine umutsuz bekleyişe döndük
-
sabah güncellemeleriyle sistemin açık bir şekilde fosladığı görülüyor inşallah akşam güncellemesi böyle olmaz modellerin akşamdan sabaha bu kadar oynaması çok ilginç ve yine umutsuz bekleyişe döndük
Dünkü gibi gelse varım hocam geceki gibi inşallah yine o şekle döner benim için efsane olur öyle olsa
-
Bakalım o kadar takip ettik oltayı taktık gol olmazsa çok üzülürüm şahsen
-
ayın 22'sinden Sonra ne olacaksa olacak ilk sistem karadenizlik değildi zaten söylüyorduk burda
-
ayın 22'sinden Sonra ne olacaksa olacak ilk sistem karadenizlik değildi zaten söylüyorduk burda
Reis kış bitiyor daha 10 derecenin altını bile görmedik insan sabırsızlanıyor ay ortası sistemi heyecanlandırmıştı ama o da kazık attı bu sabah inşallah akşam doğulamış modellerle karşılaşırız ecmwf güncellemesinde
-
Reis kış bitiyor daha 10 derecenin altını bile görmedik insan sabırsızlanıyor ay ortası sistemi heyecanlandırmıştı ama o da kazık attı bu sabah inşallah akşam doğulamış modellerle karşılaşırız ecmwf güncellemesinde
Bu saatten sonra modeller öyle ahım şahım değişime girmez.önümüzdeki beklenilen sistem için diyorum bölgesel rüzgarların çok eksili olması karadenize ve aynı zamanda nao'nun negatif'ten nötre çıkmış olması bize yaramıyor. bize bölgesel rüzgarların 0-10 bandında nao'nun ise nötr'den +1 sevilere indiği zaman sistem görme ihtimalimiz artar.Peki Negatiften nötre çıkışta alamazmıyız işte oda Allah'a kaldı Herşey Ondan. Geçmiş verilere bakılması lazım bu şekilde sistem gelmişmi karadenize diye ancak bu sene 2004 yılına çok benzedi
-
- Resmi Gönderi
Batı karadeniz boydan boya muazzam gidiyor şu an
-