ilk sistemden kar alabilecek tek sahil kısmı batı karadeniz olarak görüyorum oda zor... sistemi ukmo çözdü ve ecmwf destekledi gfs de ecmwf uyar gfs öğle güncellemesine güvenmeyin üzülürsünüz...yağışlar çok iyi iç bölgelerde kar birikimi fazla olur ama kardeniz sahil şeridi olarak ay sonunu beklemek zorundayız
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
ilk sistemden kar alabilecek tek sahil kısmı batı karadeniz olarak görüyorum oda zor... sistemi ukmo çözdü ve ecmwf destekledi gfs de ecmwf uyar gfs öğle güncellemesine güvenmeyin üzülürsünüz...yağışlar çok iyi iç bölgelerde kar birikimi fazla olur ama kardeniz sahil şeridi olarak ay sonunu beklemek zorundayız
Bence hemen umutsuzluğada kapılmamak gerek tarihe son 3 gün kalana kadar herşey değişebilir
-
Tokat için durum nedir? 10 cm üzeri kar görür mü tahminen? ( henüz kesinleşmemiş veriler ile)
-
Tokat için durum nedir? 10 cm üzeri kar görür mü tahminen? ( henüz kesinleşmemiş veriler ile)
Tokat için yağışlar iyi gözüküyor şuan kar şartları da makul 15 i ve sonrası kar alarmı var
-
samsun sahil icin 15 i sabah 5 ila 10 cm arasi kar gozukuyor hem ecmwf de hemde gfs de sizce ihtimali var mi ? Teşekkurler
-
Ben boludayım, kaç gün yağacağının hesabını yapıyorum??
-
Çorum için durumlar nasıl ?
-
- Resmi Gönderi
Çorum için durumlar nasıl ?
14-15 Sisteminde kesin olmamakla beraber kar yağışı alma ihtimali var. Kesinleştiğinde bilgilendireceğiz.
-
- Resmi Gönderi
Buradan üyelerimiz de dilediğince tahmin yapabilir.
-
ZONGULDAK DİYAGRAM
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Diyagrama göre kader ağlarını örmüş.
Yinede oldu bitti ye getirmeden Bi kaç gün takip edeceğiz
-
Diyagrama göre kader ağlarını örmüş.
Yinede oldu bitti ye getirmeden Bi kaç gün takip edeceğiz
Hocam Zonguldak boş geçmez dek şov izleyeceğiz inşallah biraz daha sıkalım dişimizi
-
GFS Öncesi sinerji ZONGULDAK MERKEZ GEÇMİŞ SİSTEMLERDEN
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. -