Bence oynak model gfs değil ecfm günde 2 kez guncelleniyor o bile tutarsız bi italya bir biz düne kadar bu sistemi efsana veriyordu şimdi kuş etti şimdi ise 20 de bir sistem veriyo yaklaşınca onuda kuş eder gfs 4 kez guncelleniyor okadar değişken olması normal bence ecfm sistem yok derse yok lafına hiç inanmıyorum düne kadarda efsane diyordu
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
sayın yönetim üyeleri bir Karadenizli ve Tokat 'ta yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu hizmetinize teşekkür ediyorum. Size bir kaç sorum olacak: Bu ecm Tokata kar mar vermedi gfs ise gömdü. Ecm nin bu çıktısı moralimi alt üst etti. Sizce hangisi daha tutarlı olur? Kesinleşen bir şey var mi? Tokat sağlam kar alır mi? 14-15 ocakta
-
- Resmi Gönderi
Halitaydemir hocam 96 saat içerisinde GFS siklonları genelde daha iyi çözer. Orta vadede ECMWF daha güvenilirdir.
Modelleri 2 gün daha takip edelim moral bozmaya gerek yok.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Her kış kar yağarken Zonguldak adına şunu hatırlıyorum :-D
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
AZ KALDI GELO KAVUŞUYORUZ
-
Her kış kar yağarken Zonguldak adına şunu hatırlıyorum :-D
Ahahahahhahhhah
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ordu'yu Ecmwf gömmüş
-
Yürü bee Ecmwf kim tutar seni böyle devamm
-
Yürü bee Ecmwf kim tutar seni böyle devamm
ECMWFye göre gelse daha karlıyız şuan
-
ECMWF 20cm vermiş samsuna gelir mi o kadar?
-
Zonguldak 8 Ocak Akşam
Kaynak Zonguldak Belediyesi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
ECMWF 20cm vermiş samsuna gelir mi o kadar?
Yağış konusunda detaylar için 2 gün daha beklememiz gerekli.
-
Güzel kar verdi
-
Güzel kar verdi
Mgm mi?
-
mgm birtek samsuna vermedi
-