Mgm mi?
Mgm'de ikonu koydu ecmwf'de gfs'de güzel kar verdi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMgm mi?
Mgm'de ikonu koydu ecmwf'de gfs'de güzel kar verdi
arkadaşlar şu anki duruma göre Zonguldak'ın kıyı kesimi mi daha fazla kar alır yoksa iç kesimler mi ona göre köye gitmeyi planlıyorum
arkadaşlar şu anki duruma göre Zonguldak'ın kıyı kesimi mi daha fazla kar alır yoksa iç kesimler mi ona göre köye gitmeyi planlıyorum
İç kesimler ne olursa olsun daha fazla alır
İç kesimler ne olursa olsun daha fazla alır
Teşekkürler hocam iki sene önce sürpriz bir şekilde merkeze çok yağmıştı iç kesimlerde hiç yoktu ondan sordum
Yarım metre kar görmek istiyorsan iç kesime gideceksin. 15 cm yeter diosan 100 rakım yeter sana
Azicik iç kesimler gömülür
samsunda ne olur vaziyet hocam
Arkadaşlar herkese cevap aynı. Beklemeniz gerekli en geç Salı gününe kadar. Zaten konu açacağım.
Sabrın sonu selamet
Kiyilarda dek yapar gibi
7.5 derece Anlik Zonguldak hava bulutlu zaman zaman hafif yağmur geçişleri oluyor
burda görüş mesafesi çok düştü rüzgar var hava soğudu
İcon GFS ECMWF verilerinin Zonguldakta balkonum adına verdiği kar miktarlari İcona seri üzgün
gfs akşam güncellemesi zamanı gelsede takip etsek yapacak bişey yok canım sıkıldı ?
Herhalde sistem günü Kozluya teyzemlerin oraya da çıkacaz merkez riskli noktada ama yine kar yağar 500 Rakım Kozluda Kozluköy ama oralarda buzlanma oluyor fena şekilde yere düşen kar her sistemde tutuyor şuan orası 3 derece