Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu diyagramlardan pek anlamıyorum ne anlama geliyor
-
Bu diyagramlardan pek anlamıyorum ne anlama geliyor
Hocam tüm senaryoların endekslerinin ortalaması şehrimiz adına fena değil yüzdeler artıyor ilerisi içinde umut var 20sinden sonrası için yani yağışımızda idare eder her güncelleme sonrasında güncelleniyor tüm senaryoların ortalaması diye geçer ilk sistemi garantiledik yağışına gününe bakacağız artık
-
inşallah bol bol dek yağışları görürüz deniz etkisi kar efsane yapıyor geçen yıl mesela öyle bir şey oldu ki kilimlide kar varken zonguldak merkezde hiç kar yoktu
-
inşallah bol bol dek yağışları görürüz deniz etkisi kar efsane yapıyor geçen yıl mesela öyle bir şey oldu ki kilimlide kar varken zonguldak merkezde hiç kar yoktu
Dek şans işidir bir noktada olur bir noktada olmaz bizim konumumuz üzerinde windyde kütle olmasına rağmen bırakmamıştı fakat geçen sene 8 şubatta gayet iyi deklerle kar almıştık
-
Burdada 9 şubat 2020 efsaneydi 2 3 saat hiç durmadan yağdı 10 cm ulaştı bir anda
-
Zonguldak için Kasım ayı özeti
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Semih Ö. Zonguldak bölgesi ilan ettin bölgeyi ha. Biraz da diger illeri paylaş
-
Zonguldakli67 Hocam sanki 15i için sistemde zaman zaman yağmura kky çevirebilir gibi ?
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 Hocam sanki 15i için sistemde zaman zaman yağmura kky çevirebilir gibi ?
Kıyılar için çöp bir güncelleme
-
Kıyılar için çöp bir güncelleme
Daha değişir inşallah bende beğenmedim
-
Çok kötü gidiyor kapat valla
-
İç kesimler dışında hep yağmur alırız bu güncellemede değişir inşallah italyaya attı yine
-
Şu yağmurlarda kar olursa çok iyi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Şu yağmurlarda kar olursa çok iyi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Kestane mi efsane mi
-