Samsun ve Ordu
İlk önce Teşekkür ederim arda verdiğin bilgiler için Samsun vezirkopru bomboş malasef
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSamsun ve Ordu
İlk önce Teşekkür ederim arda verdiğin bilgiler için Samsun vezirkopru bomboş malasef
Bu Samsun zaten bir türlü iyi gözükmedi senaryolarda vallaha üzülüyorum ama değişime açık
Bu Samsun zaten bir türlü iyi gözükmedi senaryolarda vallaha üzülüyorum ama değişime açık
Değişmez kardeşim kaç gündür herguncelemeyi takip ediyom ama sonuç kocaman sıfır olacak galiba
Serkann55 bende tekkekoyde stadyumun orda oturuyorum suanki modeller bize yaramasada daha 2 gün var önümuzde kritik moralini bozma duzelecektir inşallah
Benim arkadaşta atakumda oturuyor bana sorup duruyordu gel zonguldaka dedim ona tabi inşallah bizede yağacak şuan ki durumda yağacak gözüküyor ama bakalım ?
Dek takibi çok heyecanlı olacak bakalim
Dek takibi çok heyecanlı olacak bakalim
Tam kardeşim daa zaten moralimiz yok Samsun olarak bizi uzme
Hocam keşke hepimizin özlemi kar olan yağışı her bölge görse ama temkinli yaklaşmak lazım bakalım hala vade var
Hocam keşke hepimizin özlemi kar olan yağışı her bölge görse ama temkinli yaklaşmak lazım bakalım hala vade var
Öyle kardeşim yapcak bişe yok bu sistemde boş geçerse bölgem takip etmiyecem guncelleme falan yasa gör sistemine gecicem
Tam kardeşim daa zaten moralimiz yok Samsun olarak bizi uzme
Hiç bişey belli olmaz bir doğular modeller hopp bir bakmışsın en çok karı sizin orası almış
Şu an ki duruma göre Trabzon rakıma kaldı gibi iş acaba 300 rakım ne olabilir max ihtimal (cm sormadım) herkes az çok payına ne düşecek biliyor gibi bende payımı öğrenmek istiyorum
GFS kar haritasının maşallah iyi var sabaha bakalım bide Zonguldakli67 iyi geceler herkese
Gnydin gfs sabah Samsun adina nasıl cikti
Sizce Ordu'da kar olur mu sistemde
Zonguldak Düzce Bartın Samsun Kastamonu diyagramları