Benim konum en düşük -3 en yüksek 2 derece gösteriyor sistem günleri
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, benim sizlere bir sorum olacak. Önümüzde görünmekte olan sistemlerde Karabük sizce şanslı bir konumda mı ?
-
GFSye göre konumumda 14 gece 1 kky başlıyor 14ü akşam 6dan sonra sulu kar - kar diyor bakalım ecmwf cumartesi geceye doğru kky sonra sulu kar ve kar diyor
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, benim sizlere bir sorum olacak. Önümüzde görünmekte olan sistemlerde Karabük sizce şanslı bir konumda mı ?
Son çıktılar göre evet?
-
Can abi samsun durumu nasıl iç kesimleri olarak kar alma şansımız varmi
-
- Resmi Gönderi
-
Dostum bizler DEK alıcaz yüksek ihtimal kar haritasından belli. Soğuk konusunda pek sıkıntımız yok rakım arttıkça şans artar. DEK işi şans işi, 850hpa daki rüzgar yönü çok önemli Samsun adına. Karayel olursa 10cm anca alır kıyılar gibi görünüyor ama poyraz veya yıldız tarzı alırsak daha çok işimize geliyor bölge olarak ve kütlelerin çoğu kaçmıyor
-
Dostum bizler DEK alıcaz yüksek ihtimal kar haritasından belli. Soğuk konusunda pek sıkıntımız yok rakım arttıkça şans artar. DEK işi şans işi, 850hpa daki rüzgar yönü çok önemli Samsun adına. Karayel olursa 10cm anca alır kıyılar gibi görünüyor ama poyraz veya yıldız tarzı alırsak daha çok işimize geliyor bölge olarak ve kütlelerin çoğu kaçmıyor
Kardesim bn iç bolgesindeyim vezirkopru
-
zonguldak nasil olur kıyı kesimler
-
Kardesim bn iç bolgesindeyim vezirkopru
Vezirköprüdeysen rakım olarak gayet şanslısın ama oraya kar haritaları boşluk veriyor ama dert etme DEK lerin nereye kaç cm vuracağını pek hesaba katamıyorlar. Eğer üstünüzden yeterli miktarda geçerse güzel kar tutar ben 20cm üstü bekliyorum açıkcası bölgem adına belki daha fazla bakalım ilerki günler
-
Dekler vurursa ihya oluruz
-
- Resmi Gönderi
Son güncellemelerde göre örtü olur. Ama 2 cm ama 5 cm ama 7 cm. Kesin birşey yok yağış, soğuk, rüzgar faktörleri önemli. CAN hocamız yarın akşam tüm bölgeler için analiz yayınlayacak. Takip edelim
-
Tokat'in kaç cm'i var üstadlar?
-
- Resmi Gönderi
Tokat'in kaç cm'i var üstadlar?
Dayanın hocam, az kaldı
-
CAN Hocam Zonguldaklılara özel tahmin bekliyoruz Malum bölgemizde Zonguldaklılar arttı =D
-