ecmf kar verirse bugün noktayı koyariz
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Sistemin s'si kalmadı. Istanbul coşar biz seyrederiz. Yağış yok Tokat olarak. Kurak kupkuru günler bizi bekliyor. Yağışı tamamen kesmis
Kardeşim görme sıkıntınız mı var gayet yoğun kar yağışları var ama Tokat adına az yağış var diye Orta Karadeniz adına yorum yapma. Kıyılar için günlerce kar vermiş
-
Orta ve doğu karadeniz adına yine güzel bir güncelleme oldu dahada güçlenirse 8 şubat sistemi olur bakmışız
-
Arkadaşlar ayın 19 undan sonra sistem daha çok kıyılara işliyor izobarların dizilimi sayesinde. 2-3 aralıklı kar yağışları var ve bol. Değişime açık tabiki ama hafta sonu orta karadeniz adına ayın 17 sinde akşam saatlerinden sonra yağış kara evriliyor ve geceye yoğun kar yağıyor muhtemelen. Bunlar netleşen kısım. 18 de artık net gibi ama 19 ve sonrası yağış değişebilir
-
Orta ve doğu karadeniz adına yine güzel bir güncelleme oldu dahada güçlenirse 8 şubat sistemi olur bakmışız
Tek temennimiz şu ecm uzmezse birazdan bizi mis gibi olcak
-
Bence Doğu Marmara B.Karadeniz Doğu Karadeniz yarıyacak bu sistem en fazla
-
-
30.senaryo bize çok yarar inşallah o hale bürünür
-
Bence Doğu Marmara B.Karadeniz Doğu Karadeniz yarıyacak bu sistem en fazla
orta karadenize de değil mi?
-
Evimin çatısında son kar birikim durumu görüntüsü İCON 5 GÜNLÜK ECMWF GFS 10 GÜNLÜK
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bir sistemi daha kaybettik 17-18 Tokat için
-
Pazartesi öğleden sonra -41 oturuyor üstümüze
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Senin de ümidin bittiyse kesindir artık. Sence değişir mi yağış? Ben hiç sanmıyorum geçen senenin aynısı olacak doğu karadeniz sahili coşacak bu sefer buna Marmara da dahil dek etkili yağış görecek. Biz tokat yine kurak.
-
Ama dart ettiysen öğlen çok iyiydi akşam bozdu gece değişir sabah bozar. Bu sefer öğlen yine değişir gibi geliyor. Her an her şey de olabilir ama ben memleketim adına üzgünüm şu güncelleme ile
-
Pazartesi öğleden sonra -41 oturuyor üstümüze
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ne oluyor bu iyi bisey mi?
-