Acayip batılı böyle yağmur alırız sabaha değişir inşallah
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Karadeniz için biraz sıkıntılı oluyor sanki
-
Böyle olursa Marmara dışında kötü
-
- Resmi Gönderi
Yine başladınız yok Marmara iyi Karadeniz kötü. Devamına bakın
-
soğuk sıkıntı hocam yağışı bile çekti bir kaç saat
-
Tamam anlıyorum İstanbul bu ülkenin her şeyi ama sadece oraya yağarsa bu iş olmaz . Ankara boşluğu var ordan itibaren iç kesimlerde yağış az. Aşırı batılı ve doğuya ulaşması imkansız. Doğu karadeniz ilerleyen saatlerde dek alır ama kendi ilim adına yine kötü guncelleme
-
- Resmi Gönderi
Bukadar sabırsız olmayın arkadaşlar. Ha 17 de girmiş ha 18 de. Belki daha soğuk ve daha çok yağış girecek.
-
Sabaha değişir umarım yağışlar iyi soguklar olmadi
-
Bukadar sabırsız olmayın arkadaşlar. Ha 17 de girmiş ha 18 de. Belki daha soğuk ve daha çok yağış girecek.
Hocam kusura bakmayın sitemim kimseye değil. Bu sistemi getiren Allah ki ona asla isyan etmeyiz. Benim sıkıntım çok kuraklık çektik en azindan 2 gün boyunca kar gorseydik. Neyse sizin dediginiz olur inşallah
-
Yine başladınız yok Marmara iyi Karadeniz kötü. Devamına bakın
Sürekli öteleniyor soğukların girişi bu canımızı sıkıyor evet kötü 16 17 özellikle 18 de 102h bile kötü hatta soğuk açısından
-
Şu sistem 16-19 olarak ülke sistemi olabilirdi ama olmadı. Burdan 2 cm kar tutsa bile mutlu olacağım
-
Sabaha değişir yine iyi geceler
-
Sistem sürekli öteleniyor ilginç bir şekilde inşallah ayın 18 i geldiğinde de ötelenmez benim korkum bu
-
gece ve öğlen ara saat pek tutarlı bakmiyorum sabah umarım değişir
-
hayırlı geceler
-