Semih Ö. biraz daha isyan edersen seni hemşehrin olarak ben cezalandıracağım ?
Takip diyeceğiz gelenede razıyız isyan değil hocam son gün kaçırdığımıza bunlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSemih Ö. biraz daha isyan edersen seni hemşehrin olarak ben cezalandıracağım ?
Evime 300 metre mesadese kar yağıyor burda yok her sen aynı şey bıltım ya bıktım yani
hocam boluya yeterli soğuklar cuma sabahı ulaşıyor aynı anda yağışta yetişiyor bu gece boş geçebilir
Evet hocam bartın bayram etmişti yanımızdaki şehir zaten bende buna yanıyorum arada kalıyoruz ya düzce ya bartın bayram ediyor avantajı iç kesimde kalma bide Kastamonuya yakınlığı var bartının oda bir avantaj biz arada kaldık fön etkisi yapıyor bildiğin bize sistemler sıcaklıklar bile yüksek
Ayrıca gfsye çok takılma kendin dedin zaten öğlen ve gece güncellemeleri ekstra diye hayırlısı yağsında yeterki
Ayrıca gfsye çok takılma kendin dedin zaten öğlen ve gece güncellemeleri ekstra diye hayırlısı yağsında yeterki
Bakalım inşallah bir umut var yine o umut büyür aydınlatır inşallah bizi
Ne kaçırdın çok merak ediyorum. Sistem seni pasmı geçti? Kar mı yağmayacak? Hep Bi Zonguldak hep Bi batı karadeniz soğuttun vallaha beni zonguldaktan. Nasibine ne çıkarsa şükür de.
Kar ile kafayı bozmuşsun dostum, hayatta farklı şeyler de var, sistem bu gelir geçer vurur ya da vurmaz kime neyin isyanını yapıyorsun. Nasipten öte yok, coğrafyan kötüyse değiştir madem iyi kar yağan yerlere yerleş sürekli sürekli bi isyan halindesin, her güncellemede kar haritası değişiyor diye sanki diğer yerlere de yağmasın o zaman banane kafası oluşur sende aman diyim
bende sabırsızım biraz öteleniyor çünkü sürekli günü o yüzden yoksa yağsında azı çoku önemli değil ?
Bakalım ileriye dönük iyi şeyler var bekleyelim bu da var
Bakalım ileriye dönük iyi şeyler var bekleyelim bu da var
havalarinsesi.com/attachment/20336/
havalarinsesi.com/attachment/20338/
havalarinsesi.com/attachment/20340/
sali aksami istanbul 5 cm ile anılirken dün gece kral oldu model bu değisir duzelir son sözü atmosfer yani Rabbim söyleyecek sakin olun son dakika bir bakmissiniz istanbul 5 cm karadeniz gömülmüş koskoca 60 saatten bahsediyoruz halbuki 1 sn ilerimizi bile bilmiyoruz nasipten ötesi yalan.
Geliyor geliyor azcık daha sabır sabrın sonu selamet olacak inşallah
Tokatta ben bu akşam yağmurun baslamasiyla 23 gibi sulu kar bekliyorum. Güzel bir örtü için ise 17si ozellikle 18.30dan sonra baslar ve 18 Ocak sabah saatlerine kadar devam eder. O anki yağışın kuvveti ise ne kadar tutacağı konusunda bilgi verir ama tahminen en az 10 cm bekliyorum.
Radarda kütleler güzel bakalım sulu kar yapacakmı biraz daha düşük olsa sıcaklık yapmıştı