Tokatli6060 Berkayucurum60 tokat boşluğu var . Inşallah düzelir. Amasya bizden fazla kar alamadı ama bu sefer amasyaya vermiş bize kısmış
ora merkez değil ki abi zile artova
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTokatli6060 Berkayucurum60 tokat boşluğu var . Inşallah düzelir. Amasya bizden fazla kar alamadı ama bu sefer amasyaya vermiş bize kısmış
ora merkez değil ki abi zile artova
düşüş başladı
The content cannot be displayed because it is no longer available. düşüş başladı
3 derece daha düşmeli ki görsellik katsin
3 derece daha düşmeli ki görsellik katsin
düşer abi rüzgar dönmüş
-15 ??
Ben buna ateş ederim İnşallah bozulmaz
şu yarınıda atlattık mi hayırlısıyla pazardan itibaran insallah bu sistemi güzel bi sekilde yaşarız ( ne olur bozulmasın sürekli degisiyor)?
Aman Allahım sen ciddi misin MGM
samsuna neden salı kar vermemiş birde pazar gece başlamıyor mu?
Bu gece batı karadenizin iç kesimlerinde kuvvetli don ve ayaz var.
Orta ve Doğu Karadenizli dostlarım, sistem balkanlar üzerinden gelmekte bizler normalde bu sistemlerde çok fazla umutlanmamalıyız ama bu önümüzdeki sistemde soğukların biraz kırıntılı şekilde gelecek olması güzel en azından kışı hissedeceğiz ancak çok fazla umutlanmamak lazım ne koparırsak kâr olarak düşünün. Son olarak Giresun’un doğusu ile Trabzon ve Rize yüksek miktarlarda kar yağışı alabilir DEKler sayesinde ancak bu yağış işi için biraz beklemek lazım
Orta ve Doğu Karadenizli dostlarım, sistem balkanlar üzerinden gelmekte bizler normalde bu sistemlerde çok fazla umutlanmamalıyız ama bu önümüzdeki sistemde soğukların biraz kırıntılı şekilde gelecek olması güzel en azından kışı hissedeceğiz ancak çok fazla umutlanmamak lazım ne koparırsak kâr olarak düşünün. Son olarak Giresun’un doğusu ile Trabzon ve Rize yüksek miktarlarda kar yağışı alabilir DEKler sayesinde ancak bu yağış işi için biraz beklemek lazım
Tokat-merkez ne olur sizce hocam
Google ayrı bir kafa yaşıyor
Tokat-merkez ne olur sizce hocam
Hocam tahminci değilim ben yanlış anlaşılma olmasın, gönlümden geçeni söyleyeyim; hepimizin az da olsa tatmin olduğu bir sistem olsun balkan sistemi çok çok abartıya girmemek lazım, Marmara ve B. Karadeniz girebilir ki Zonguldak, Bartım taraflarına metrelik gösteriyor harita
sibirya kökenli demişti