- Resmi Gönderi
selamun aleyküm havaların sesi ailesi ? CAN hocam kar ne zaman geliyor inşallah
Pazarı Pazartesiye bağlayan gece sıcaklıklar Kar sınırına düşüyor. Sonrasında radar takibi yap kar alacaksın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturselamun aleyküm havaların sesi ailesi ? CAN hocam kar ne zaman geliyor inşallah
Pazarı Pazartesiye bağlayan gece sıcaklıklar Kar sınırına düşüyor. Sonrasında radar takibi yap kar alacaksın
samsun içinde pazar gecesi mi can hocam
ben artık bıraktım model takibini arkama yaslandım pazar akşamını ve pazartesini bekliyorum sonrada oluşacak yarım metre kar birikimini Zonguldak için tabi Allah bilir yinede inşallah yağacak
Tokatli6060 Berkayucurum60 sıcaklık 2 derece daha düşerse güzel bir sulu kar izleyeceğiz. En önemlisi ise 17 Ocak
Tokatli6060 Berkayucurum60 sıcaklık 2 derece daha düşerse güzel bir sulu kar izleyeceğiz. En önemlisi ise 17 Ocak
Dewpoint 0,9 derece hafif bir yağış var ama yine sıcaklık sınırda ?
Şu an benim olduğum bölgede sulu kar yağıyor
Şu an benim olduğum bölgede sulu kar yağıyor
neresi
neresi
Alipaşa camii civarları
Batı karadenizde şuan DEK yağışları etkili oluyor.
şuan çevirdi kky abi
şuan çevirdi kky abi
Çok ince YAĞDIĞI için belli olmuyor ya
Batı Karadeniz civarı güzel yağışlar var özelikle Zonguldak civarı
Yine orta karadeniz samsun tokat ordu dogru yağış devam ediyor.
Yine orta karadeniz samsun tokat ordu dogru yağış devam ediyor.
Hocam ben bu dek işinden anlamıyorum ne yazık ki. Orta Karadeniz'de samsun çevresinde yani Tokat'ı etkileyen bir dek oluşabilir mi ?
Belkide bizim açımızdan en önemli güncellemelerden biri istikrarı sağlarız inşallah