- Resmi Gönderi
doğulaması orta karadeniz için iyi mi?
Son güncellemelerde yağışınız artmış hocam. İyi yani.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdoğulaması orta karadeniz için iyi mi?
Abim sence Ecmwf GFS ye yağış ve soğuk olarak benzer mi önümüzdeki güncellemelerde
Abim sence Ecmwf GFS ye yağış ve soğuk olarak benzer mi önümüzdeki güncellemelerde
Onu ben nasıl bileyim hocam süper bilgisayarlara sormak lazım :D
Can Hocam ECMWF nasıl gidiyor takip edemiyorum
Zonguldaktaki kar yağışını arttırdı sistem sizin oldu
sadece bati karadeniz sistemi oldu hayirli olsun arkadaşlara
Sabah güncellemesi
Akşam güncellemesi
ecfm saçmalık başka birşey degil
Bütün herkese geçmiş olsun ( batı karadeniz hariç) . Bundan böyle model takibi için ara vereceğim. Güzel bir sistem gelirse 2 gün önceden şöyle bir bakarım. Bütün Batı Karadenizli arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım bir gün tüm Türkiye yağış alir
Bütün herkese geçmiş olsun ( batı karadeniz hariç) . Bundan böyle model takibi için ara vereceğim. Güzel bir sistem gelirse 2 gün önceden şöyle bir bakarım. Bütün Batı Karadenizli arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım bir gün tüm Türkiye yağış alir
Kardesim ecfm takma
Sistemi getiren o yalnız
mgm hep ecmf bakarak tahmin yapıyo hiç tuttuğunu gormedim buda ecmf tutarsız olduğunu gösteriyor
Sistemi getiren o yalnız
Yoo gfs getirdi sistemi
Bence çok abartıyorsun. Pazar gecesi Tokat'a kar yağıyor diye forumu ayağa kaldırırsın, benden söylemesi.
Nasi sacmalik radar takibi yap ve ecm ile gfs arasindaki farki gör asıl gfs sacmalik ötesi gorelim bakalim sali aksamina kadar olan süreci kim kazanacak