Yoo gfs getirdi sistemi
GFS mi ? Önünü bile göremeyen bir tahmin sistemi mi getirdi ? Yapmayın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYoo gfs getirdi sistemi
Gfs 370 li saatlerde gördü sistemi ECM hatta başta görmedi bile kardeşim
Beyler o getirdi bu getirdi tartışması yapmayalım. Sistemi yaşayalım hangisi daha tutarlı tahmin yapacak ona bakalım
Nasi sacmalik radar takibi yap ve ecm ile gfs arasindaki farki gör asıl gfs sacmalik ötesi gorelim bakalim sali aksamina kadar olan süreci kim kazanacak
Bakicaz kardeşim az bir süreç kaldı artık model takip etmek yerine radar bakalım ikisinden biri sacmaliyor onuda 2 gün içinde gorcez
Valla biz şuan ortada sistem goremiyoruz bilmem anlatabildim mi
GFS size sistemi verdi diye mükemmel model demeyin 24 saatte Marmara'nın başına gelen sizin de başınıza gelebilirdi
Artik soğuklar kesinleşti yağışı kapan bolgerimiz sevinecek yakaliyamazsak kuru soğuk yiyecez
Normal. Günlük 4 kere güncelleniyor. Özetle, sabah babasına anne, öğlen amca, akşam dede, gece de baba diyen bir model. 4 seferin birinde başka tahmin kalmadığı için babasını doğru tahmin edebiliyor
ECMWF'de de harita tahminimdeki gibi evrildi. Bakalım hala Orta ve Doğu karadeniz'in kaderi kesinleşmedi fakat tahminde revizeye gerek kalmayabilir.
Bence çok abartıyorsun. Pazar gecesi Tokat'a kar yağıyor diye forumu ayağa kaldırırsın, benden söylemesi.
Kardeşim keşke yağsa ama modeller ve bilim Batı karadeniz gömülür marmara orta derece gider. Doğu anadolu zaten kârlı diğer yerler de izler diyor modeller. Artık model felan umrumda degil. Modeller tutarsız. Benim için 2 hafta mola. 2 haftaya bir sistem gelir gibi yapar sonra o da yok olur.
ECMWF'de de harita tahminimdeki gibi evrildi. Bakalım hala Orta ve Doğu karadeniz'in kaderi kesinleşmedi fakat tahminde revizeye gerek kalmayabilir.
Artık abi ne gorursek yeter diyecez
Ben bu sistemden lütfen yanlış anlaşılmasın tokat adına ümidimi tamamen kestim. Kar alan yerlere Allah bereket versin barajlar dolsun.
Normal. Günlük 4 kere güncelleniyor. Özetle, sabah babasına anne, öğlen amca, akşam dede, gece de baba diyen bir model. 4 seferin birinde başka tahmin kalmadığı için babasını doğru tahmin edebiliyor
Sonuçta sistemi ilk gören o dostum
ikisininde allah belasını versin
valla zonguldak her yerde konuşuluyor nazar degmez insallah korkuyorum valla:D