Ecmwf 7cm , Gfs 30cm bu savaştan ikiside mağlup ayrilir yağmur yağar defter kapanir ??
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Ecmwf 7cm , Gfs 30cm bu savaştan ikiside mağlup ayrilir yağmur yağar defter kapanir ??
Ecmwf kazanır gibi 7 cm alır samsun bence
-
inşallah diyelim havada da gorsek yeter
-
CAN Google hava durumu bu gece sulu kar ve kar başlayabilir diyor radar takibine bu akşam başlayalım mı hocam Zonguldak adına sabah muhtemelen 7-8 gibi kar başlar ama öncesinde de olabilir gibi ihtimal varmı
-
Ecm gecen seferki şubat sisteminde az öngördü ama merkezde 15cm kar birikmişti
-
- Resmi Gönderi
CAN Google hava durumu bu gece sulu kar ve kar başlayabilir diyor radar takibine bu akşam başlayalım mı hocam Zonguldak adına sabah muhtemelen 7-8 gibi kar başlar ama öncesinde de olabilir gibi ihtimal varmı
Bana soru sorma dostum Dün son olarak yazılması gerekeni yazdım sen gidip 15 farklı yerden ve kişiden bakıp üstüne bana sorma gereği duyuyorsun yine. Kendin daha iyi biliyorsan kendin google den falan bak
-
CAN Hocam Çorum nasıl olur
-
ortada buluşurlar 20cm olur
-
Meteorolojik Uyarı
Tarih: 16 Ocak 2021 CumartesiSaat: 12:10Uyarı No: 42
Batı Karadeniz'de Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Kar Yağışı
Beklendiği Yer
Batı Karadeniz'de beklenen yağışların bu akşam saatlerinden itibaren, Pazartesi (18.01.2021) sabah saatlerine kadar bölge genelinde yoğun kar (20 cm ve üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
16.01.2021 21:00-18.01.2021 09:00
Hadisenin Şiddeti
Yoğun Kar
Oluşması Muhtemel Riskler
Buzlanma - Don Olayı - Ulaşımda Aksamalar
Alınabilir Tedbirler
Don Tehlikesi ve Korunma Yöntemleri
Uyarı Yapan Merkez
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi
-
- Resmi Gönderi
CAN Hocam Çorum nasıl olur
Pazar Pazartesi kar yağışları olur hocam. Örtü de olur.
-
samsun sahil kar ne zaman olur CAN
-
- Resmi Gönderi
samsun sahil kar ne zaman olur CAN
Merkez Sahilde son güncellemelere göre Samsun Merkez sıcaklık sıkıntısı yaşayabilir hocam. Yağış var fakat bu yağış KKY ve yağmur arasında giden, ya da KAR ve KKY arasında giden ama tam olarak Kar'a dönemeyen, tutmayan bir yağış olabilir.
-
Mgm bu gece başlar diyor CAN yarın sabah diyor bekleyip göreceğiz artık zamanı gelince bakalım neler olacak inşallah iyi bir kar yağışı alacağız teşekkür ederiz bu arada tahminler için herkese Can özellikle sana
-
samsun biraz yüksekler için de geçerli mi can hocam
-
- Resmi Gönderi
samsun biraz yüksekler için de geçerli mi can hocam
200 250 rakım üstü sorunsuz kar alacaktır.
-