Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Bizde çok güvendiğimiz tahminleri %90 tutan CAN hocamızı takip ediyoruz.

Hocam yanlış anliyorsunuz. Sizin ve burdaki bütün uzmanların bilgisine saygımız sonsuz. Bu forumda bulunmaktan yana çok mutluyuz. Sizin bilginize de güveniyoruz. Sadece birden fazla fikir olması da güzel. Tabii ki bizler birden fazla bilim insanı ve uzmana güveneceğiz. Size de diğerlerine de..

• The content cannot be displayed because it is no longer available.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Hocam yanlış anliyorsunuz. Sizin ve burdaki bütün uzmanların bilgisine saygımız sonsuz. Bu forumda bulunmaktan yana çok mutluyuz. Sizin bilginize de güveniyoruz. Sadece birden fazla fikir olması da güzel. Tabii ki bizler birden fazla bilim insanı ve uzmana güveneceğiz. Size de diğerlerine de..

Hocam kimseye bişey dediğimiz yok. Yanlış kelime kullanılmış diye düşünüyorum. Çok güvendiğim Hocam'dan aldığım bilgiye göre yazarsan burda ki tahmin yapan arkadaşların yazdıklarına güvensizlik anlamında taşır. Ben CAN kardeşimin o haritaları hazırlamak ve görsel paylaşım yapmak için 1 gününü harcadığını biliyorum. İşin ucunda emek var her zaman eleştiriye de açığız. Tahmin tutmasa bile eleştirebilirsiniz. Ama emeğe saygı gösterilmemesi benim hoşuma gitmedi. Neyse biz yanlış anlamış olalım. Yoksa Tokatlı kardeşimden de sende de çok memnunum. Sağolun yazıp çiziyorsunuz. Sizinde emeğinize sağlık. Baştacısınız.

• Hocam kimseye bişey dediğimiz yok. Yanlış kelime kullanılmış diye düşünüyorum. Çok güvendiğim Hocam'dan aldığım bilgiye göre yazarsan burda ki tahmin yapan arkadaşların yazdıklarına güvensizlik anlamında taşır. Ben CAN kardeşimin o haritaları hazırlamak ve görsel paylaşım yapmak için 1 gününü harcadığını biliyorum. İşin ucunda emek var her zaman eleştiriye de açığız. Tahmin tutmasa bile eleştirebilirsiniz. Ama emeğe saygı gösterilmemesi benim hoşuma gitmedi. Neyse biz yanlış anlamış olalım. Yoksa Tokatlı kardeşimden de sende de çok memnunum. Sağolun yazıp çiziyorsunuz. Sizinde emeğinize sağlık. Baştacısınız.

Aman hocam CAN hocamıza da diğerlerine de güveniyoruz emeklerinize sonsuz saygı duyuyoruz. Kolay değil o haritayı hazırlamak il il cm cm. Çok çok teşekkür ederiz sizler için

• Arkadaşlar resim yüklerken şu butonu kullanırsanız resim sayfayı kaplar net görünür.

• Selamun aleyküm :hs: ailesi hayırlı akşamlar kar fotoğrafları gerçekten efsane? bu sistem bize ne zaman geliyor acaba ne yağmur var ne kar sadece soğuğu vuruyor CAN hocam ne dersiniz?

• The content cannot be displayed because it is no longer available.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli: