Semih Ö. gfs ve ecmwfyi modellerini takip ettiysen asıl soğuklar bize öğleden sonra giriyordu merak etme sabret işin ucunda çok güzel kar var tahminim 3 ten sonra başlar
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
şuan iyi yağmur var ama kütlenin arkası yok fosuz galiba
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
oluşmaya başladı soğukda erken giriyo güzel 6 dan 4.5e düştük hemen
-
oluşmaya başladı soğukda erken giriyo güzel 6 dan 4.5e düştük hemen
Sence ne olur radar kötü yağsa bile kısa sürer
-
Semih Ö. gfs ve ecmwfyi modellerini takip ettiysen asıl soğuklar bize öğleden sonra giriyordu merak etme sabret işin ucunda çok güzel kar var tahminim 3 ten sonra başlar
Bekliyoruz hocam
-
CAN hocam kuzeyli rüzgarlar batı karadenize henüz giriş yapmadı mı
-
Sence ne olur radar kötü yağsa bile kısa sürer
vallaha abi çok belirsiz galiba fosladık
-
vallaha abi çok belirsiz galiba fosladık
16.30dan sonrasını bekle
-
- Resmi Gönderi
850 hPa da rüzgarlar karayel ve yıldıza dönüyor bu durum DEKleri tetikleyebilir, yağışlarda artış olabilir doğu karadeniz için
-
850 hPa da rüzgarlar karayel ve yıldıza dönüyor bu durum DEKleri tetikleyebilir, yağışlarda artış olabilir doğu karadeniz için
B.Karadeniz için ne söylersin ? Yağmur devam ediyor
-
- Resmi Gönderi
B.Karadeniz için ne söylersin ? Yağmur devam ediyor
Sizler artık radarları takip edeceksiniz, soğuklarla kesişirse ki akşam saatlerine doğru kesişir o zaman yoğun şekilde alırsınız
-
Canım acayip Graupel çekti heee Graupel kar yağışı gelir inşallah yaa şuanda yağış zaman zaman kky ve yağmur olarak devam ediyor saat 3 ten sonrayı bekliyorum gözüm camda
-
Canım acayip Graupel çekti heee Graupel kar yağışı gelir inşallah yaa şuanda yağış zaman zaman kky ve yağmur olarak devam ediyor saat 3 ten sonrayı bekliyorum gözüm camda
Beni şuana kadar tatmin etmedi ki yerde bile cıvık bir ince örtü dışında yok beklentiler 20 cm üstüydü 5 cm yağsa yeter diyecez bu gidişle sıcaklık harbiden çok yüksek çevreye göre İnşallah saat 2-3ten sonrası için bakacaz
-
Beni şuana kadar tatmin etmedi ki yerde bile cıvık bir ince örtü dışında yok beklentiler 20 cm üstüydü 5 cm yağsa yeter diyecez bu gidişle sıcaklık harbiden çok yüksek çevreye göre İnşallah saat 2-3ten sonrası için bakacaz
Benim beklediğim gibi oldu soğuk bize tam anlamıyla bu akşam giriyor çünkü bu akşam ve yarın çok iyi yağar ben bu gece uyumam sabaha kadar
-
8 şubatla aynı gidiyor şuana kadar değişen yok o günde böyleydi bakalım asıl bugün yarın salı ne olcak o önemli
-