Senin bir tane yağış takip ettiğin yer vardı wrf mi neydi onun linkini atarmısın bana
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Orta karadenizin iç kesimleri 5 ten sonra kiyilarda 7 den sonra kar alacaktir inşallah beklemeye radar takibine devam bu gece uyumak yok ❄?
-
Orta karadenizin iç kesimleri 5 ten sonra kiyilarda 7 den sonra kar alacaktir inşallah beklemeye radar takibine devam bu gece uyumak yok ❄?
Kar daha batı karadeniz kıyılarına gelmedi fazla heveslenme bence
-
Senin bir tane yağış takip ettiğin yer vardı wrf mi neydi onun linkini atarmısın bana
-
4 Dereceye doğru gidiyoruz
-
Kar daha batı karadeniz kıyılarına gelmedi fazla heveslenme bence
Akşam yağarken fotoğraf atarim sana
-
Akşam yağarken fotoğraf atarim sana
İç kesimde ya da yüksekteyseniz yağar zaten ama kıyıya yakınsanız çok heveslenmeyin derim ben
-
Bu akşam 5-6-7-8 gibi çok iyi kar alacağız gibi geliyor 2ten sonra başlar gibi yavaş yavaş
-
valla dün seyirlik olarak güzel yağdı, ben tatmininim şimdilik
-
10 Temmuza çıkıyorum bakalım yağıyormu
-
İç kesimde ya da yüksekteyseniz yağar zaten ama kıyıya yakınsanız çok heveslenmeyin derim ben
Hocam bende Trabzonu doğusundayim rakimim 300 gece 11 12 gibi bekliyorum kar yağışın çünkü bizde havayı ısıtacak bişey yok rüzgar yönü Allah'a şükür kuzeybatı yönünde ve kuvvetli bir şekilde esmeye başladı farklı şeyler olabilir Marmara'da dün olan şey kar yağdı poyraz esti yağmur yağdı ?
-
- Resmi Gönderi
GFS ÖĞLE GÜNCELLEMESİ YAĞIŞ
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Niye bu kadar yükselmiş Zonguldak
-
KKY Bile yok Yağmur 10 Temmuza akşam çıkmaya karar verdim adam gibi örtü yokki
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Niye bu kadar yükselmiş Zonguldak
Soğuma tam olarak 1 saat sonra başlar diye düşünüyorum. Karla karışık yağmur saf kar yağışına dönüşecektir ve 5 saat kadar yoğun olacaktır diye tahmin ediyorum
-