Berkay hangi radari kullaniyon
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Dedim ya kral alttan az çok kırıntı gelir. Bir kırıntı bizi ne yaptı gör bak gerisini sen düşün. Güneyden biraz gelirse daha iyi olur. Gelme ihtimali var
Kral gözünüz aydın Ben şuan Erbaadayım burası hep yağmur aldı şuana kadar ancak sabaha doğru kar başlayacaktır diye düşünüyorum. Bence yarın akşama kadar Tokat merkez 5-10 cm, benim bulunduğum konumsa 3-5 cm alır gibi. Radar takibi önemli..
-
Artık umudum kalmadı hic bisey yagmaz buraya (kendi görüşüm)
-
Berkay hangi radari kullaniyon
Mgm nin radarı
-
Kral gözünüz aydın Ben şuan Erbaadayım burası hep yağmur aldı şuana kadar ancak sabaha doğru kar başlayacaktır diye düşünüyorum. Bence yarın akşama kadar Tokat merkez 5-10 cm, benim bulunduğum konumsa 3-5 cm alır gibi. Radar takibi önemli..
Erbaa lımsınız
-
Kiyilarda 50 60 cm yagabilir deniyor
-
Tak gözlüğü tak ???
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Şuradan bir duyuru geçelim hemen, Karadeniz Bölgesi'ne bilgi ve birikimine güvenen bir sorumlu arıyoruz arkadaşlar. Başka sitelerdeki tahmincileri kaynak edinmeyecek, bölgeyle ilgilenebilecek ve bölgeyi iyi tanıyan üyelerimiz beni etiketleyerek kendini belli edebilir.
-
CAN hocam isminiz gibi cansınız. Ben burada bazen durmayabilirim. Kalbim sizinle güç bizimle olsun
-
Kiyilarda 50 60 cm yagabilir deniyor
ümitlenmek istemiyorum sonra kötü oluyo buna da sükür
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam isminiz gibi cansınız. Ben burada bazen durmayabilirim. Kalbim sizinle güç bizimle olsun
Murat Muratoğlu geldi aklıma :D
-
Murat Muratoğlu geldi aklıma :D
Hiç kaçırmam. Ekonominin karanlık lordunu ?
-
Yağış tekrar lapa şeklinde yağıyor ama radar her an yok olabilir
-
Evet burdan anlaşılıyor ki modeller foslamistir gfs foslamistir. Ecm foslamistir. CAN hocamız kazanmıştır. Bu sistem karışık bir sistemdi. Şu an 6 cm kar var. Halen yoğun bir şekilde yağıyor. Zonguldak 1 metre olacaktı keşke olsaydı olmadı. Şimdi sırada 27 ocakta beklenen salınım var.
-
Yağış tekrar lapa şeklinde yağıyor ama radar her an yok olabilir
Güneyden kütle geliyor gibi Tokatli6060
-