şimdi anons yapıldı çatı altlarından geçerken dikkatli olun ve araç parketmeyin diye çatıdan düşen karlara dikkat etmek gerek zonguldakta
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Ordu'lu HS ailesi gözünüz aydın Olsun
Allah tüm yurt geneli yağışlı havalar versin.
Yine de güzel bir sistem yaşandı.
Daha iyilerine inşallah
-
hocam bir sorum olacaktı, ay sonu diğer ayın başı gibi paylaştığınız verilere bakacak olursak heyecanlanmalı mıyız. Kar yağacak diye yıllık iznimi erteliyorum, bu son şansım gibi...)
-
https://zoom.earth/#view=41.6012,…pm/layers=daily
B.Karadenize akan dekler
-
- Resmi Gönderi
hocam bir sorum olacaktı, ay sonu diğer ayın başı gibi paylaştığınız verilere bakacak olursak heyecanlanmalı mıyız. Kar yağacak diye yıllık iznimi erteliyorum, bu son şansım gibi...)
etiket ederek mesajı düzelttim.
Çok mesaj atılıyor, bildirimler de görünmesi için soru kimeyse etiket EDELİM
Cevap gelir
-
-
- Resmi Gönderi
Hocam, ay sonundaki klasik kış sistemlerinin yıllık izin almanız gerekecek kadar etkili olacağını sanmıyorum. Şubat başı için ise vakte ihtiyacımız var. Henüz rotanın biz mi Avrupa mı olacağını bilemiyoruz Takipte kalın.
-
Rizespor maçına bakıyodum çok etkili kar yağışı başladı maç içinde
-
Rizespor maçına bakıyodum çok etkili kar yağışı başladı maç içinde
Gokhan6167 O değilde biz hep efsaneleri ocak ortasında yaşamışız yahu arşivde 2009 ocaktan bir başlıyor 2021 ocağa kadar 3-4 yıl arayla hep efsane almışız tarih tekrar etmiş bildiğin birde aynı tarihlere denk gelmesi ilginç
-
Gokhan6167 O değilde biz hep efsaneleri ocak ortasında yaşamışız yahu arşivde 2009 ocaktan bir başlıyor 2021 ocağa kadar 3-4 yıl arayla hep efsane almışız tarih tekrar etmiş bildiğin birde aynı tarihlere denk gelmesi ilginç
Size özel mi bilmem ama doğu Karadeniz de 2017 de Ocak sonu 2012 de tam hatırlamıyorum ama o zamanda iyiydi bu senede şubat bekliyoruz
-
ofta şuan çok güzel kar yağışı oluyor
-
- Resmi Gönderi
Ünye taraflarında kütle girişi var o taraflarda oturanlar hazır olsun
-
27-29 Ocak sisteminde tokat olarak fosladik
-
Ben 15 Ocak sisteminden bir şey öğrendim umutsuz olmamak lazım modeller bile çözemedi anı yasadik beklentileri minumuk tuttuk çokta mutlu olduk darısı tüm ülkeye insallah
-
-