Üstümüzde kütle var yağış yok ilginç
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Gokhan6167 Hemşo bize birşey düşermi bu sistem ne dersin dek mek siklonik yağıştan falan
-
Gokhan6167 Hemşo bize birşey düşermi bu sistem ne dersin dek mek siklon falan
16 ocak cumartesi 17 ocak pazar gibi düşün benzer şeyler çarşamba gecesini 16 ocak cumartesi gecesine benzetiyorum önce yağmur olarak başlar sonra yavaş yavaş karayelin etkisiyle kara döner perşembe sabah saatlerindede kar devam eder çatılarda bahçelerde arabaların üstünde mini örtü oluşur
-
16 ocak cumartesi 17 ocak pazar gibi düşün benzer şeyler çarşamba gecesini 16 ocak cumartesi gecesine benzetiyorum önce yağmur olarak başlar sonra yavaş yavaş karayelin etkisiyle kara döner perşembe sabah saatlerindede kar devam eder çatılarda bahçelerde arabaların üstünde mini örtü oluşur
Bende öyle düşünüyorum 27-28 gecesi sabaha doğru olan periyotta kara döner 28-29 devam eder
-
Şuan Samsun'da çok siddetli ruzgar var her şey uctu
-
- Resmi Gönderi
Şuan Samsun'da çok siddetli ruzgar var her şey uctu
Allah afetinden korusun
-
ECMWF ve GEMe göre olursa havada kar görürüz kesin Gokhan6167 Zonguldakli67
-
ECMWF ve GEMe göre olursa havada kar görürüz kesin Gokhan6167 Zonguldakli67
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hala belirsizlik var ECMWF gibi gelir inşallah
-
- Resmi Gönderi
Model Paylaşımı ve Yorumlama - Ocak 2021
Takip edelim
-
Zonguldak adına Persembe sabaha doğru belki daha erken kar başlar diyor Google hava durumu GFSde Sabah olur diyor bakalım neler olcak beklenenden soğuk gidersek sistem erken girse müthiş olur Gokhan6167 Zonguldakli67
-
Ecmwf ve GEM örtü de olur diyor 4 cm civarı
-
çok büyük beklentiye girmeden sadece yağışı izleyip tadı çıkartılır zaten kara doyduk geçen hafta görsel olarak yağsa bana yeter az daha özleyelim yoksa sibirya ayısı gelince tadını çıkaramayız ?
-
Denizdeki yağış yanaşsa azıcık müthiş olurdu
-
bazi yerlerde soğuma erken başladı sicakliklar daha düşük bizde etkisi olurmu bunun bakalim
-
Yarın sabaha doğru yoğun bir kar alacağız gibi Öğleden sonra 4-5e kadar DEK Bile olabilir gibi
-