- Resmi Gönderi
Havada görmeye razıyken çok güzel bir DEK aldık, yaklaşık 5 cm oldu Ordu merkezde çok şükür, darısı kar görmeyen birçok yere inşallah, şubat ayında asıl film
ArdaAlper 20 ocakta sinyali vermişim sanki ben =D=D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHavada görmeye razıyken çok güzel bir DEK aldık, yaklaşık 5 cm oldu Ordu merkezde çok şükür, darısı kar görmeyen birçok yere inşallah, şubat ayında asıl film
ArdaAlper 20 ocakta sinyali vermişim sanki ben =D=D
Sinerji bölümünde benimde yazılarım vardı bakalım şuanlık tutuyor gibi gözüküyor
SAMSUN DİYAGRAMI %50 OLMUŞ
Zonguldak yüzde 65e varmis
Bartın diyagraminin maşallahı var
model rayına oturmaya başladı tam da görmek istediğimiz görüntüler daha zaman var temkinli yaklaşalım ama yavaştanda heyecan yapabiliriz diyagramlar gayet güzel
SAMSUN
Ordu diyagramı
Skala yetmemiş bize Gokhan6167 Zonguldakli67
gefs de güzel geldi gfs zaten çok iyi bögemiz adına doğu karadenizin bir tık daha soğuk olması için hafif doğulama lazım italya tarafında sapma yüksek hafif doğulama olabilir takibe devam
samsun nasıl olur sizce hocam*
Fevzi Burak hocam sizin yorumunuzu merak ediyorum B.Karadeniz bu öğlen güncellemesinde gördüğümüz canavar gibi gelebilirmi sizce senaryoları takip ediyorum bir çok senaryo böyle vermişti
Fevzi Burak hocam sizin yorumunuzu merak ediyorum B.Karadeniz bu öğlen güncellemesinde gördüğümüz canavar gibi gelebilirmi sizce senaryoları takip ediyorum bir çok senaryo böyle vermişti
gfs öğle güncellemesi gibi gelebilir tabiki ama değişimler olacaktır çünkü sapma miktarları fazla olan yerler var oradaki değişiklikler sisteme bir etkide bulunabilir ama sistem gelme ihtimali çok yüksek daha önce de dedik burda hocalarımızla birlikte italya riski düşük