Hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmıştım kar yağacak diye
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
biraz buraya verin ya istanbula kuşa döndü sistem istanbul için
-
500 hpa - 44 e dayandı Doğu Karadeniz'de müthiş bişey
-
biraz buraya verin ya istanbula kuşa döndü sistem istanbul için
Nasip abim bir bakmışsın sistem size daha çok yaramış
-
ya zonguldak bu isaretledigim yerlerden hangisi kafam karıştı?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
ya zonguldak bu isaretledigim yerlerden hangisi kafam karıştı?
Sağdakine daha yakın hocam Zonguldak :D
-
öğle güncellemesi enfes geldi :)) batısından doğusuna kara doyacaz inşallah soğuğa da daha güzel olma potansiyeli de var.
-
hocam samsun icin bu sefer güzel olucak inşallah
-
Sağdakine daha yakın hocam Zonguldak :D
Hahah tamam hocam sağolasın ?
-
Güzel günler çok yakın
-
Harici İçerik open.spotify.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu şarkıyı bölgemize hediye ediyorum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu diyagram son verilere göre neden bu kadar az arkadaşlar ve 86 dan düştü sebebi nedir ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu diyagram son verilere göre neden bu kadar az arkadaşlar ve 86 dan düştü sebebi nedir ?
Öğle güncellemesinde daha da artacaktır hocam
-
- Resmi Gönderi
Merhaba arkaďaşlar yeni katıldım aranıza.Geliyor gelmekte olan cetvelleri hazırlayın nasipse kışın geri kalan kısımında beklediğimiz kar yağışlarına kavuşacağız.
Sizde Hoşgeldiniz,
İnşaallah diyelim, bekliyoruz işimiz bu.
-
Halitaydemir Berkayucurum60 bu sefer iyi kar alıcaz gibi
-