Fevzi hocam şu görüntülerde Samsun nasil
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
bu soyledikleriniz sahil bandi içinde gecerli mi orta karadeniz için Fevzi Burak
-
Fevzi hocam şu görüntülerde Samsun nasil
güzel duruyor kar haritası günlerdir güzel kar veriyor kar haritasının verdiğinin yarısı gözüyle bakıyorum ben şuan
-
bu soyledikleriniz sahil bandi içinde gecerli mi orta karadeniz için Fevzi Burak
evet yukarıda yazdım sahil bandı için söylüyorum genel olarak
-
ecmwf nasil arkadaslar ? Orta karadeniz için
-
- Resmi Gönderi
Güzel güzel.
-
kiyilar orta karadeniz gene çöp
-
- Resmi Gönderi
Kar haritasına göre mi bu tahmininiz ?
-
- Resmi Gönderi
merhaba herkese hayırlı geceler dilerim trabzon-akçaabat hakkında bilgilendirme yapma şansınız var mıdır acaba? bizim burada yağacak mı yağarsa tutacak mı? iyi geceler dilerim
Hoşgeldiniz, İyi geceler.
Sorumlumuz zamanı gelince değerlendirmeler yapacaktır.
-
Neresi çöp acaba 1 metre kar beklersiniz tabi çöp
-
Güzel güzel bölgemiz adına güzel geldi 1-2 pasta cila ile daha da düzelirse ki ben inanıyorum çok daha güzel olacak Salı-Çarşamba akşamı buralar çoşar her bölge inşallah
-
Güzel güzel bölgemiz adına güzel geldi 1-2 pasta cila ile daha da düzelirse ki ben inanıyorum çok daha güzel olacak Salı akşamı buralar çoşar her bölge inşallah
Su hali bile güzel bence
-
Neresi çöp acaba 1 metre kar beklersiniz tabi çöp
Sence 1m beklenmeyecek bı sistem mi çöp demek ayıp olur ama kar haritasına göre bu durum da sisteme yazık olur.
-
Su hali bile güzel bence
Güzel hatta 50 senaryo var onlara nasıl yansıyacak kontrol ve 50 senaryo ortalaması nasıl gelecek senaryolar nasıl gelecek belkide bu bile en sıcak çıktılardan çok güzel şeyler görebiliriz 1-2 gün daha sabır inşallah sabredelim
-
Sence 1m beklenmeyecek bı sistem mi çöp demek ayıp olur ama kar haritasına göre bu durum da sisteme yazık olur.
Değişir kardeşim o gördün guncelleme devam etse neler inerdi
-