80-90 cm vermiş benim konuma burda
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
merhaba arkadaslar. Bartın icin durum nasil acaba
Merkez 50-60 cm vermiş hocam amma ben 10-20 cm daha fazla deklerle olcak diye düşünüyorum.Cide Ulus Güzelyayla Amasra Kurucaşileden rekor gelecek şuanki görüntüye göre
-
80-90 cm vermiş benim konuma burda
Zonguldakli windy kar haritasına bakabiliyonmu sen
-
Zonguldakli windy kar haritasına bakabiliyonmu sen
Güncellenmedi daha 1-2 saate en geç güncellenir şuanda güncel değil bakılabiliyor
-
Güncellenmedi daha 1-2 saate en geç güncellenir şuanda güncel değil bakılabiliyor
Windy guncellendi bende konumua aksam 10cm verirken şuan windy 40cm veriyor ecm de gfs de ise 110 cm veriyor
-
Windy guncellendi bende konumua aksam 10cm verirken şuan windy 40cm veriyor ecm de gfs de ise 110 cm veriyor
Ben deminden baktım değildi doğrudur olabilir Ventusky de kullanabilirsin
-
Ben bakamiyom ki ya değişik birseyler çıkıyo
-
Arkadaşlar bölgemize sistem hayırlı olsun demeye çok az kaldı modeller mutabık gözüküyor bir sürpriz olmazsa batısından doğusuna kar ve örtü almayacak ilimiz kalmayacak inşallah. Ecmwfden gfsye destek gelmesi güzel oldu ecmwf kar haritasında dün akşama göre artma var. daha da artması dileğiyle.
-
İnşallah Dahada artar çok güzel gidiyor herşey
-
yeni bir 2017 31ocak geliyor galiba
-
Yeni bir 2016 geliyor bizim için ya da 2012
-
Fevzi hocam bilgilendirme yapmanız çok güzel Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar bana Karabük hakkında bilgi verebilecek var mı ?
-
Arkadaşlar bana Karabük hakkında bilgi verebilecek var mı ?
35-50 cm arası merkez şuanki görüntüye göre memlekete selamlar hocam
-
Fevzi Burak Hocam elinizde GEFS senaryoları ve ECMWF ENS kar haritası varmı senaryoların
-