Perşembeye kadar yağışı takıibe devam belkide Perşembe akşamına kadar
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hocam değerli vaktinizi almiyacaksam bir sorum olucak ben samsunun sahil kismına uzagim ve dek beni etkilemiyor ama yine tatmin edici kar alabilirmiyiz suanlik görüntülere gore
ne kadara tatmin olacağınıza bağlı iyi kar alırsınız ama sahil kesimlerine göre miktar daha az olabilir vezirköprüyü bilirim kurak kalıyor biraz
-
ne kadara tatmin olacağınıza bağlı iyi kar alırsınız ama sahil kesimlerine göre miktar daha az olabilir vezirköprüyü bilirim kurak kalıyor biraz
10 15 cm alsak yeter hocam benim icin
-
Fevzi Burak Hocam batı Karadenizde son güncelleme yağışları düşürüyor ne dersiniz buna sabahkine göre
-
Fevzi Burak Hocam batı Karadenizde son güncelleme yağışları düşürüyor ne dersiniz buna sabahkine göre
soğuğu güçlendirip yağışları azaltmış olası bir durum soğuk fazla olursa nemi azaltır yağışı azaltır. Ama ben daha iyi kar alacağınızı düşünüyorum yağış miktarı değişime açıktır.
-
soğuğu güçlendirip yağışları azaltmış olası bir durum soğuk fazla olursa nemi azaltır yağışı azaltır. Ama ben daha iyi kar alacağınızı düşünüyorum yağış miktarı değişime açıktır.
-
doğukaradeniz ne olur hocam soğuklar arada azalıyor yağışı yağmur mu olacak
Yağışta proplem yok bölgem adına ama soğuklar çok sıkıntılı gibime geliyor
-
GFS Kontrolü çok beğendim şahsen
-
B.Karadenizde kar miktarını azaltmaya başladı çekinmedim değil
Yani durdu durdu son günlerdemi sıkıntı yapmaya basladi off valla yagmicak diye aşırı tedirgin oluyorum nazara geliyoruz valla ??
-
Köyden geldim de dağlarda ne rüzgar sesi var ki yani kar geliyor
-
Yani durdu durdu son günlerdemi sıkıntı yapmaya basladi off valla yagmicak diye aşırı tedirgin oluyorum nazara geliyoruz valla ??
Valla ortalamayı beğendim akşam değişecektir yine lehimize döner gibi
-
doğukaradeniz ne olur hocam soğuklar arada azalıyor yağışı yağmur mu olacak
Yağışta proplem yok bölgem adına ama soğuklar çok sıkıntılı gibime geliyor
sibirya kökenli olduğu için soğuğu dert etme yağışı da buldu mu affetmezsiniz sıkıntı yok.
-
Valla ortalamayı beğendim akşam değişecektir yine lehimize döner gibi
çok iyi geldi hocam yağışları biraz biraz arttırırsak efsaneye koşarız. Bu sistemde çok potansiyel var.
-
- Resmi Gönderi
Soğuklar ve yağışın kesiştiği nokta sanırım Samsun - Giresun hattı olacak ? Fevzi Burak
-
çok iyi geldi hocam yağışları biraz biraz arttırırsak efsaneye koşarız. Bu sistemde çok potansiyel var.
Her şey çok güzel olacak bölgemiz adına inşallah hocam potansiyel belli sabır biraz daha
-