- Resmi Gönderi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
samsun icin hala umut varmi 16 subattan sonra yagis konusunda
-
- Resmi Gönderi
Bölge sorumlumuz müsait olduğu zaman değerlendirmesini yapacaktır. Biraz daha beklemek gerek sadece.
-
Şükürler olsun müthiş gidiyor herşey
-
Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın. Kara gömülüyorsunuz hazır olun ve tedbir alın.
-
batı karadeniz kıyılarımız için çok iyi bir güncelleme oldu sonrasında orta karadeniz gömüldü ve doğu karadeniz tüm bölgemiz kıyı illeri örtülük kar alacak ama şimdiden şurası çok şurası az diyemeyiz işin içinde siklon var.
-
batı karadeniz kıyılarımız için çok iyi bir güncelleme oldu sonrasında orta karadeniz gömüldü ve doğu karadeniz tüm bölgemiz kıyı illeri örtülük kar alacak ama şimdiden şurası çok şurası az diyemeyiz işin içinde siklon var.
Orta karadenizde kıyılar dahil dimi o gömülmeye
-
Orta karadenizde kıyılar dahil dimi o gömülmeye
evet samsun orduya yine iyi kar verdi
-
Fevzi Burak hocam ayrıca emeğinize sağlık diyorum Bölgemiz adına çok güzel şeyler oluyor ilk sistemi de sizin gelmenizle beraber efsanevi şekilde alıyoruz son güncellemelere göre %85 inşallah nice sistemlere
-
Fevzi Burak hocam ayrıca emeğinize sağlık diyorum Bölgemiz adına çok güzel şeyler oluyor ilk sistemi de sizin gelmenizle beraber efsanevi şekilde alıyoruz son güncellemelere göre %85 inşallah nice sistemlere
ecmwfnin gördüğü ab size yaradı daha çok bizdeki soğuğu kırptı biraz geç girmesini sağladı ama sonradan güzel toparladı o abnin sapıtmaması dileğiyle yoksa orta ve doğu karadeniz için kötü olabilir ama bana göre gelebileceği en uç şekilde geldi biraz doğulama olabileceğini düşünüyorum sistemde
-
-
Tokat ne olur acaba?
-
Semih Ö. o haritanın diğer bölgeleri de içeren yakınlaştırılmış halini atarmısın orta ve doğu karadenizi içeren
-
Atacağım hocam
-
-