Orta karadenizde bir sorun yok
Biraz daha batılarsa artvinden sinopa kadar silmece 2 cm olur ki gidisat guzel degil
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOrta karadenizde bir sorun yok
Biraz daha batılarsa artvinden sinopa kadar silmece 2 cm olur ki gidisat guzel degil
Sistem sınırı ordu oldu doğu karadeniz boş kaldı samsuna yine iyi verdi ama doğu karadeniz sıkıntı batı karadenizdeki yağışları da azalttı ama ben ecmwfnin sapıttığını düşünüyorum akşama düzelmesini bekleyeceğiz.
Sistem sınırı ordu oldu doğu karadeniz boş kaldı samsuna yine iyi verdi ama doğu karadeniz sıkıntı batı karadenizdeki yağışları da azalttı ama ben ecmwfnin sapıttığını düşünüyorum akşama düzelmesini bekleyeceğiz.
Bence de sapıttı çünkü bir anda nasıl bu kadar batılayabilir anlamak çok zor
dun en şansli yer bugun 10cm bile alamiyor hayret ötesi bir şey bu
Dün 70 olan yer şimdi 5-10
Ama unutmayın sisteme daha çok var kaç kere daha takla atacak modeller moralinizi bozmayın boşuna
Arkadaşlar daha var canınızı sıkmayın konumumdan da biraz kısmış gibi görünüyor akşama düzelecektir diye düşünüyorum
96h de doğulu gözükürken bu kadar batılaması bana garip geldi. Umarım ki bölge adına sapma haritası olumlu çıkar. Umuyorum ki bölge adına sıcak bir çıktı olur.
Çok fazla batılı geldi hocam Düzelcektir inşallah
Çok Batılı gelmesine rağmen kar haritası güzel cikmis
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
güzel çıkmış
güzel çıkmış
Bizlik sorun şimdilik yok dünden itibaren modellerin batı sevdası ilerisi için bizide gidiyor mu acaba kuşkusuna duşuruyor suan için Samsun luk hicbir sıkıntı yok
Bizlik sorun şimdilik yok dünden itibaren modellerin batı sevdası ilerisi için bizide gidiyor mu acaba kuşkusuna duşuruyor suan için Samsun luk hicbir sıkıntı yok
Samsunu sınırda birakicak kadar batilayacagini düşünmüyorum değişir umarim
Bu batilama sevdası hergüncelleme devam ederse orta karadenizde sinirda kalabilir inş ne çok dogulu nede çok batili gelir.Herkesi memnun edicek şekilde gelmesi dilegiyle
Eps dogulumu sizce banami oyle geldi