aksamkinden cok azicik bi dogulama var benmi yanlisim
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Bilgileriniz için teşekkür ederim.Bende harita yorumlamak istiyordum bu siteyle karşılaştım gerçekten çok bilgili kişiler var ve yardımcı oluyorsunuz umarım bende ilerleyen zamanlarda bunları öğrenebilirim
Hep birlikte yeni şeyler öğreneceğiz. Biraz sıkıntılı bir döneme denk geldiniz. Şu sistemleri alalım hayırlısıyla
-
Gayet iyi gidiyor
-
- Resmi Gönderi
Ülkenin batı kesimleri şu an gömüldü.
-
soğuk tokat ve sivas civarına neden gelmiyor anlayamıyorum. Bu sistemden iyi bir kar almazsak daha da hiç almayiz
-
Ülkenin batı kesimleri şu an gömüldü.
Sira bizde
-
- Resmi Gönderi
Doğular mı bilemiyorum.
-
Hep birlikte yeni şeyler öğreneceğiz. Biraz sıkıntılı bir döneme denk geldiniz. Şu sistemleri alalım hayırlısıyla
Bu sistemden sonra öğrenmek istediğim bir çok şey var. Hayırlısıyla gelsin de ?
-
Yine çok Batılı ya
-
Hâşâ üstad öyle şey mi olur? Size karşı emeğinize karşı yapılan büyük saygısızlık olur. Bu sene kar yağmasını çok istiyorum. Yaza düğünüm var doğup büyüdüğüm mahallemden çıkıp gideceğim ? kar aşığı biri olarak burada çocukluğumda yaşadığım kar sevincini 30 yaşında son defa yaşamak istiyorum. ? trabzon akçaabatta yaşıyorum orta mahallede. burada kar yağınca herkes bizim mahallemize gelir genci yaşlısı yüzlerce kişi belkide. Yapılan dev kardan adamlar peşi sıra poşetle kaymalar çeşitli oyunlar inanın sabahlara kadar. Amacım sürekli aynı soruları size yöneltip cevap bekleyip siz emek verenleri bunaltmaktansa kendi adıma bazı çıkarımlar yaparak az çok sorularıma cevap bulabilmek. Biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın ??
Eyvallah hocam. Saygılar sunarım. Beni onure ettiniz. Biz de sizin gibi değerli üyelerimiz için çaba sarf ediyoruz. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabb'im mutlu daim etsin inşallah. Hayallerinizin gerçek olması dileğiyle.
-
- Resmi Gönderi
Kar haritasında yine tatmin edici görüntü olabilir ama aldatıcı olur. Çünkü soğuklar girmedi Samsun ve doğusuna
-
Yine mi marmara ve bati karadeniz? Izmir de bile 12 cm demiş. Tokatta 7 cm. Ben umudumu kesiyorum doğrulamasını da beklemiyorum. Trabzon giresun civarı 19 şubat gibi dek yağışları alır
-
Orta ve Doğu Karadeniz malesef olmuyacak galiba
-
Malesef Ordu Giresun Trabzon için hüsran
-
- Resmi Gönderi
Doğulama var ama yeterli değil. Biraz daha sabır. Tekrar ediyorum kar haritası aldatıcı olabilir. -12 ler girmedi Orta ve doğu karadenize
-