Malesef Ordu Giresun Trabzon için hüsran
Samsun'da öyle hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMalesef Ordu Giresun Trabzon için hüsran
Samsun'da öyle hocam
Bu sistemden pay alacaksınız arkadaşlar.
ama söyle bir şey var 16sinda soğuklar giriyor 17si full karli 18i de kârlı olsa güzel olur. Neyseki 2 gün kar var. Onemli olan 16 şubatı da kurtarıp sistemi 3 güne çıkarmak. Anlaşıldı 15 Şubatta bir şey olmayacak
Umut ışıklarım söndüler ?
Umut ışıklarım söndüler ?
Aynen öyle oldu malesef
Yok abi bu modeller ters köşe yapıyor. Bugün öğlen konumuma 1 metre kar verdi şimdi 12 cm diyor. Arada 88 cm sapma var. Modeldir tamam bir anda değişir ama bu kadarlık sapma olmaz. 20 30 cm sapmaya kabulüm ama 88 cm sapma var. Önce umut verip sonra hüsrana uğratmak bu. Tek tesellim şu: o karlar da erir ve kar kalmaz en fazla 2 3 gün haydi 4 gün izlersin diyorum. Kendi kendime kardan kendimi nefret ettirmeye çalışıyorum. Yazık günah şu an öyle bir çöktüm ki moral kalmadı. Ne.olursa olsun. Süper çıktılar verip mutsuz eden modeller düşünsün
Yok abi bu modeller ters köşe yapıyor. Bugün öğlen konumuma 1 metre kar verdi şimdi 12 cm diyor. Arada 88 cm sapma var. Modeldir tamam bir anda değişir ama bu kadarlık sapma olmaz. 20 30 cm sapmaya kabulüm ama 88 cm sapma var. Önce umut verip sonra hüsrana uğratmak bu. Tek tesellim şu: o karlar da erir ve kar kalmaz en fazla 2 3 gün haydi 4 gün izlersin diyorum. Kendi kendime kardan kendimi nefret ettirmeye çalışıyorum. Yazık günah şu an öyle bir çöktüm ki moral kalmadı. Ne.olursa olsun. Süper çıktılar verip mutsuz eden modeller düşünsün
Malesef öyle oldu hocam sistem sinoptan öteye geçmiyor
180h de -12 samsuna girdi umarım daha da doğular her güncelleme de
Blokaja gitti sistem, soğukları kitledi bırakmadığı için takıldı orada
Bu batı karadeniz maşallah valla 20 şubat oldu hala kar var
Cumartesi gününe kadar güncellemeler doğu karadeniz için önemli biraz daha sinerji ile olcak bu iş
Fevzi hocam sabah guncellemesiyle birlikte aciklama yapar hocam değerli yorumlarinizi bekliyoruz
Batılama kadar hızlı olmaz ama hafif hafif doğulamaya devam ederse cuma c.tesiye ateş ederiz bizler de.
Ben Doğu Karadeniz'inde tatminkar kar alacağına inanıyorum.
Batılama kadar hızlı olmaz ama hafif hafif doğulamaya devam ederse cuma c.tesiye ateş ederiz bizler de.
Hocam Samsun Doğu Karadenize göre azda olsa sanslimi