orta karadeniz için butün modeller mutabik konumda en az 35 alacagiz gibi duruyor ?❄
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
orta karadeniz için butün modeller mutabik konumda en az 35 alacagiz gibi duruyor ?❄
aynen icon bile 45cm diyor ecm ve gfs zaten iyi diyor gem de aynı şekilde
-
Sahil kesiminde 35 zor samsun adına modellerin görmediği bir dek yağışı olacağını düşünüyorum 16sı akşam ve 17si için umarım beklenenden fazla yağış olur
700hpa rüzgarları yönü (dek kütlelerinin genelde katmanı) samsunun sevdiği yönler yıldız gibi duruyor
-
Sahil kesiminde 35 zor samsun adına modellerin görmediği bir dek yağışı olacağını düşünüyorum 16sı akşam ve 17si için umarım beklenenden fazla yağış olur
hocam ben sahilden 100metre falan yukardayım 35cm zor mu
-
Herkese günaydın Zonguldakta kar yoğunlaşmaya başladı yerlerde arabalarda ince örtü oluştu
-
kar yogunlasti bizim burda
-
Olabilir artık anlık radar takibi yapacağız
-
Hocam Trabzon için yağması veya yağmaması ne zaman kesinleşir ona göre soru soracağım
-
Olabilir artık anlık radar takibi yapacağız
Hocam bizim için beklediğiniz yagista değişim yok demi
-
Ordu için son durumlar nedir Fevzi Burak hocam
-
Bizim Zonguldakta hiç 0.5 üstüne çıkmadı iyi asıl yağış öğleden sonra umarım yükselmez fazla
-
Samsun 100 rakım ve üstü 850hpada eksi 6 eksi 7lerle yağış çok yoğun olmamasına rağmen azda olsa örtü aldı.Eksi 9 lar girdimi il geneli yağışın yoğunluğuyla birlikte iyi örtü alacak inşallah.
-
kar alan yerler varmı Karadeniz neden sessiz bugun
-
Zonguldak Devrek Kent Meydanı anlık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bizim Zonguldakta hiç 0.5 üstüne çıkmadı iyi asıl yağış öğleden sonra umarım yükselmez fazla
Sıcaklık yükselebilir 850 de artış mevcut olacak öğleden sonra
-