Ordu için son durumlar nedir Fevzi Burak hocam
Güzel duruyor örtü görecek inşallah cm işine girmiyorum biliyorsunuz beklenenden daha iyi olur umarım her şey
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOrdu için son durumlar nedir Fevzi Burak hocam
Güzel duruyor örtü görecek inşallah cm işine girmiyorum biliyorsunuz beklenenden daha iyi olur umarım her şey
Hocam bizim için beklediğiniz yagista değişim yok demi
Ecmwfye göre yağış aynı ancak kısa vade modeli icona göre çok iyi yağış var samsun adına kısa vadede icon başarılıdır.
Şuan samsunda 850hpa da -6.3 -6.2 li değerler var yağış hala merkezde kky olarak devam ediyor rakım arttıkça kara dönüyor 100 rakım üstü saf kar olduğunu duydum 150 rakım üstündeyse örtü bile oluşmuş yavaştan arkamıza yaslanalım bence samsun olarak
Yağış hafifledi nedense artık radar doğuya çekilmeli biraz
Samsun'da çiftlik caddesi ve daha altında oturan var mı ? Acaba oralarda halen kky yağıyor mu.
şuan yavaştan kar yerini kky bırakıyor samsunda
şuan yavaştan kar yerini kky bırakıyor samsunda
Yarın öğlene doğru tam kar başlar
Zonguldak icin sali carsamba kar yagisi nasil olacak hocam Fevzi Burak
Salı Çarşamba Perşembe sabaha kadar dekler devam eder tahminim Zonguldakta ama Fevzi hoca ne der bilemem
Fevzi Burak hocam Giresun ne durumda örtü olur mu?
Salı Çarşamba Perşembe sabaha kadar dekler devam eder tahminim Zonguldakta ama Fevzi hoca ne der bilemem
Zonguldak kar açısından hiç iyi degil ikonlar ogleden sonra kky ve yagmura dondurmus sistemide 2gune düşürdü umarim düzelir
Sistemin gücününü %60 azaldığı da bir gerçek tabi yinede Zonguldak öğleden sonra asıl yağışa kavuşur gibi
Fazla bi bilgim yok bu konularda sistemin gücü bayağı bi düştü sanırım hava durumlarında öyle gösteriyor tahmininizce Rize kıyı kesimlerde ne olur ?
Modellerin dönekliği olmasa şimdi rekoru hangi şehir kırar diye konuşuyorduk 1 hafta önce nerdeydi sistem şimdi nerde neler kaçtı potansiyel büyüktü neyse 20 sinden sonrakinde potansiyel varda o da kuşa döner diye temkinliyim
Hasret kaldık vallahi
Sistem yeni giriş yapiyo herkez ağlıyor ya daha yeni girdi sistem bir anda 1 metremi olsun