Zonguldakli arkadaşlar allahtan ocakta 50 60 cm kar almissiniz ya almasaydiniz ne olurdu çok merak ediyom ya daha hic kar görmeyen yerler var siz zaten geçen sistemde rekor kirdiniz hala isyanlardasiniz bu sistemde ne alırsak yeter diye bakın bişe olmaz hiç kar görmeyen illerimiz var onuda dusunun
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Hocam bizim mahalleye kaç cm yağar ??
Sizin mahalleye zor?
-
- Resmi Gönderi
Pandora Abi forumda gezerken sürekli allah sana sabır versin diyorum delirtiyorlar seni??
Henüz delirmedim sorun yok ?
-
Ben sahsen 25 subattaki sistemde yine etkilencegimizi düşünüyorum mart tada 1 veya 2 sustemle kisi bitiririz
-
- Resmi Gönderi
Gfs çıktılarına göre Trabzon Rize Artvin tatminkâr kar örtüsü alır. 850hPa değerleri uygun ama Gfs ye ne kadar güvenirsiniz bilemem. Yarın ki güncellemeleri de takip etmek gerek sizler için.
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli arkadaşlar allahtan ocakta 50 60 cm kar almissiniz ya almasaydiniz ne olurdu çok merak ediyom ya daha hic kar görmeyen yerler var siz zaten geçen sistemde rekor kirdiniz hala isyanlardasiniz bu sistemde ne alırsak yeter diye bakın bişe olmaz hiç kar görmeyen illerimiz var onuda dusunun
Mesele zirvedeyken çakılmak olunca yeğen. Zirveye hep göz dikmektir mesele?
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 abim sınırlı alan takibi için hangi modeli hangi siteyi kullanmamızı tavsiye edersin.
-
agalar sizce mart ayında sistem gelir mi . üstümüzde ciddi kütleler var galiba martta
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 abim sınırlı alan takibi için hangi modeli hangi siteyi kullanmamızı tavsiye edersin.
Hiç birini ?
-
- Resmi Gönderi
Hiç birini ?
An’ı yaşayın an’ı
-
Bu arada sabaha örtüyle uyaniriz gibi verilere baktım musait anımda daha yeni girdi sistem cephe gecisiylee 850 uygun olunca gece 3ten sonra başlıyor aksiyon sali sabaha kadar yoğun kar devam sonra dekler perşembeden bitiririz sistem sonuna kadar 15 20 cm yeter bakalim neler göreceğiz
-
Artvin hopa büyülü bölge diyorum oraya yağıyor geçenki sistemdede kky gözüküyordu hep kar yağdı fakat biraz güçsüzdü öyle eskiye bakarak hareket edilmez diceksiniz fakat soğuk sistemlerde sürekli gösterilenden daha soğuk oluyor burası şimdiki sistemde girince yağış fazla net güzel örtü yapar diyorum rize artvin arası özellikle akşam ve gece saatlerinde fakat allah büyüktür 1 2 derecede yağıpta yağışın boşa gitme durumuda var nede olsa özellikle köyler iyi doyacak gibi
-
- Resmi Gönderi
An’ı yaşayın an’ı
Wrf veya meteogram takip ediyorlar genelde. Ben sadece dışarı bakıyorum var mı kar yağışı diye
-
- Resmi Gönderi
İcon arpega ve Euro 4 bunlar iyi
-
Evet bu sistemde de doğu karadeniz birşeyler alabilecek
-