Sistem Samsun'da beklediğim sürprizi yaptı Erken başladı. Rakım biraz yüksek ve an itibariyle her yer bembeyazlamaya başladı.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Sistem Samsun'da beklediğim sürprizi yaptı Erken başladı. Rakım biraz yüksek ve an itibariyle her yer bembeyazlamaya başladı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bizim burada oyle
-
Vezirköprülü arkadaşım cephe gelince başlayacak sizde samsundaki şuanki kar tamamen sürpriz konumum ilkadım 21m rakımdayız örtü oldu hafif.
deniz etkisi yağışlar nedeniyle oluyor samsundaki örtü cephede yaklaştı yavaş yavaş başlıyor genel olarak sistem
Hocam kiremitler falan tuttuda grubikal kar yağışı devam ediyor
-
Öğle güncellemesi paralı biliyorum ben sabah akşam meteociel de
Hocam bilmiyordum af ola
-
Zonguldakli67 Fevzi Burak hocam sali carsamba zonguldak adina kar sansi nasil
-
Termede ful yağmur
-
yerler tutmaya basladi inş durmaz
-
zonguldak kıyılarının bu kadar kotu olacagini dusunmemistim..
-
Zonguldak sistemi pas geçti resmen bu kadarını bekleyen olmamıştır modellerde beklemiyordu rakım sistemi oldu resmen doğulata doğulata kestane oldu soğuk o kadar sınırdaydı ki en başta neydi şimdi ne oldu havada bile yağsam mı yağmasam mı türünden 2 dk esip geçen yağış var yükseklerde 15-20 cm olduysa olmuştur 200 rakım altında örtü yok denecek kadar az araba üstleri dışında kısa ve öz beklediğimize de takip ettiğimize de değmeyen son dönemin en berbat sistemi
-
yapcak bisi yok seneye insallah.
-
Bizde yogunlasti kar heryer bembeyaz
-
Bizde yogunlasti kar heryer bembeyaz
Burda bisi yok yagmurla karisik arada atiyor
-
Gokhan6167 sizin orda durum ne
-
Gokhan6167 sizin orda durum ne
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Böyle
-
Burasıda aynı hatta yerde bile yok denecek kadar az araba üstleri azıcık çimenlerde nerden nereye ya 1 metreleri konuşuyorduk yemin ediyorum böyle bir şey olamaz isyan değil ama 5 cm bile olmadı ne diyelim herhalde 5 yılda gördüğüm en kazık sistem oldu
-