Kar haritası varmı
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hep o İzlanda Yüzüne oldu ne olduysa zaten Azor gibi yattı süre iyice kısaldı
-
Şuan mükemmel yağıyor hala 2saat sonra inicem size atarim
-
peki bu geceden kky çevirme ihtimali varmı yağışları?
hayır öyle bir ihtimal gözükmüyor
-
2 cm falan oldu yerler tipi şeklinde yagiyor
-
2 cm falan oldu yerler tipi şeklinde yagiyor
Burasi yagmur hâlâ sanirim samsunda rakim kurbani olacak gibi
-
Mgm Giresun'a uyarı vermemiş es mi geçiyor acaba bizi
-
Mithatpaşada 20 cm Rüzgarlımeşede 25 cm varmış Dilaverde 45 cm civarı rakım farkı da az şaka gibi 20-30 rakım bu kadar fark ediyor ilk defa böyle bir şey görüyorum
-
Yagar kardeşim buranin rakımı yüksek biraz ama soğuklar tam giriş yapınca oralarda yagar
-
Mithatpaşada 20 cm Rüzgarlımeşede 25 cm varmış Dilaverde 45 cm civarı rakım farkı da az şaka gibi 20-30 rakım bu kadar fark ediyor ilk defa böyle bir şey görüyorum
Kesinlikle oyle haskoy ile aramizda 30 rakim falan var burda yagmur orda tipi var ve yerde 4 5 cm olmus bile ilginc bir sistem deniz seviyedindekiler hava alacak gibi duruyor
-
Birazdan teyzemi arayacağım durum orada neymiş bakalım Kozlu ilçesinin tepesinde oturuyor rakım 300-400 civarı kaç cm olmuş
-
şuanki yağış deniz etkisi ile olan yağış bence karın böyle erken yağması bile sürpriz yanlış bilgilendirmede bulunmayın rica ediyorum 10 20 rakım arasında bile cıvıkta olsa örtü var şuan ince
-
Şu haritaları saklayalım bari =D=D Tutmayan harita yapmışlar Sözde 125 Cm bol keseden salladı yine Global Super System Forecast Makineleri A.Ş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
şuanki yağış deniz etkisi ile olan yağış bence karın böyle erken yağması bile sürpriz yanlış bilgilendirmede bulunmayın rica ediyorum 10 20 rakım arasında bile cıvıkta olsa örtü var şuan ince
Abi burda 3 4 cm var tipi şeklinde yağıyor
-
Asil yagis ne zaman peki hocam
-