Samsun Terme kâr ne zaman başlar
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Ne zaman kar başlar, ne kadar yağar, rakımım x yağar mı tarzında sorular sormayalım arkadaşlar. Sistemimiz Samsundan itibaren yavaş yavaş giriyor sırayla tüm illerimiz kar alacak Allah izin verirse. Az yağıyor, sulu yağıyor ne zaman kar olacak tarzında sorular da sormayalım. Hepimiz sıramızı bekleyelim. Nasibimiz de ne kadar varsa yaşayalım görelim.
-
Semih Ö. 15-20 Ocak'ta 1 metre kar aldın. Hâlâ daha neyin ağlamasını yapıyorsun. Sen ağlarsan diğer bölgelerde ki arkadaşlar ağıt yakması lazım.
Ne alaka dün yemek yedin diye bugün dün yedim nasılsa bugün yememe gerek yok demiyorsundur heralde iyi ki gecen kar yagdi o da sürekli onu öne sürüyorsunuz.
-
Ne alaka dün yemek yedin diye bugün dün yedim nasılsa bugün yememe gerek yok demiyorsundur heralde iyi ki gecen kar yagdi o da sürekli onu öne sürüyorsunuz.
Konuyu bilmiyorsun, neden zıplıyorsun. Her tarafa aynı mesajı yazıyor. Yok yağmadı , yok etmedi. Ondan başka ağlayan sızlayan yok. Tek Batı Karadeniz'de yaşayan o mu? Birşeyler bilmiyorsan sorarak öğrenebilirsin.
-
Sen yemek yedin ya ben açım. Dünde yemedim bugünde bende yemek istiyorum ama sizin gibi ağlamıyorum. Sen yediğin halde sürekli ağlıyorsun.
-
Mgm trabzona 7 gun kar vermiş 2 gün kyy
-
Samsun Merkezde durum nedir
Yagmur kar devam boyle gider burasi
-
Mgm trabzona 7 gun kar vermiş 2 gün kyy
acaba ne derece doğru
-
Yagmur kar devam boyle gider burasi
Yapma be ins yagicak senin adına yagmasini çok istiyom okadar beraber takip ettik
-
Birazdan teyzemi arayacağım durum orada neymiş bakalım Kozlu ilçesinin tepesinde oturuyor rakım 300-400 civarı kaç cm olmuş
Ruzgarlidayim 25 cm oldu sabah karsi basladi ama kar gece hep bol sulu yagdi
-
Bazıları olayı başka yerlere çekiyorda neyse boşuna uzatmış olmayalım bir dahaki sisteme görüşürüz inşallah nasipten öteye yol yok
-
Bolu merkezde çok güzel kar var dün akşamdan beri yağıyor.Allah'a çok şükür bu seneyi de boş geçmedik.
-
Trabzon beşikdüzü yoğun kar alır mı arkadaşlar
-
- Resmi Gönderi
KONU ÜZERİNDE KARŞILIKLI TARTIŞMA İSTEMİYORUZ ARKADAŞLAR. YAĞAR,YAĞMAZ, AZ YAĞAR ÇOK YAĞAR KISMET İŞLERİ. KİMSE BİR BAŞKASININ MESAJI ÜZERİNDEN NE ÜZÜLSÜN NE SEVİNSİN.
RADAR GÖRÜNTÜLERİNİN PAYLAŞILDIĞI, BERABER SEVİNİLDİĞİ BİR KONU OLSUN. KONUMUZ FORUMUN EN AKTİF 2. KONUSU, ÖRNEK OLMALIYIZ.
Bafra tarafından cephe girişi oluyor. Hazır olun dostlar.
-
KONU ÜZERİNDE KARŞILIKLI TARTIŞMA İSTEMİYORUZ ARKADAŞLAR. YAĞAR,YAĞMAZ, AZ YAĞAR ÇOK YAĞAR KISMET İŞLERİ. KİMSE BİR BAŞKASININ MESAJI ÜZERİNDEN NE ÜZÜLSÜN NE SEVİNSİN.
RADAR GÖRÜNTÜLERİNİN PAYLAŞILDIĞI, BERABER SEVİNİLDİĞİ BİR KONU OLSUN. KONUMUZ FORUMUN EN AKTİF 2. KONUSU, ÖRNEK OLMALIYIZ.
Bafra tarafından cephe girişi oluyor. Hazır olun dostlar
hangi uygulama veya siteden bakıyoruz radarı
-