Samsun merkezde 10cme yakın örtü var ve harika yağıyor akşam saatlerine kadar kuvvetli devam edebilir umarım öğlen erime yapmaz
Ordu ve giresunda sisteme başladı trabzon ve rizede yakındır
Günaydın hocam Vezirköprü yağış gün boyu devam edecekmi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSamsun merkezde 10cme yakın örtü var ve harika yağıyor akşam saatlerine kadar kuvvetli devam edebilir umarım öğlen erime yapmaz
Ordu ve giresunda sisteme başladı trabzon ve rizede yakındır
Günaydın hocam Vezirköprü yağış gün boyu devam edecekmi
Furkan nedir durumlar
Fevzi hocamin belirttigi gibi 10cm e yaklaşti hatta geçmistir belki burada çunku merkezden önce başladi buraya senin adına da sevindim akşam 6 ya kadar mgm yoğun ikonu koymuş dün
Fevzi hocamin belirttigi gibi 10cm e yaklaşti hatta geçmistir belki burada çunku merkezden önce başladi buraya senin adına da sevindim akşam 6 ya kadar mgm yoğun ikonu koymuş dün
Kar almana çok sevindim gerçekten kopuyoz Samsun olarak
Kar almana çok sevindim gerçekten kopuyoz Samsun olarak
Samsun için "yaşayalım görelim"demiştim kaç kere .En çok da senden ümitsiz yorumlar vardı.
Zaman zemin denk olunca yağış oluyor.Samsun halkının ve seninde gözleriniz aydın olsun.
Herkes umduğunu bulsun en kısa zamanda.
Samsun için "yaşayalım görelim"demiştim kaç kere .En çok da senden ümitsiz yorumlar vardı.
Zaman zemin denk olunca yağış oluyor.Samsun halkının ve seninde gözleriniz aydın olsun.
Inşallah hocam şükür bu kadar gördük Rabbbim görmeyenlere de versin en kisa zamanda ?
Ordu'da yağış devam ediyor çatılarda 4-5 yerde 1-2 cm kar var yaklaşık
Teşekkür ederim hocam
Ordu'da yağış devam ediyor çatılarda 4-5 yerde 1-2 cm kar var yaklaşık
Ordu - Giresun için asıl kar şimdi başlıyor. Samsun zaten kopuyor
Tokat'ta yağış biraz kuvvetsiz gibi ama kar çok fazla birikti yağış artabilir mi ?
Şuan samsun 100metrede 20cm civarı olmuştur tipi var
Tam yağış azaldı dedim tipi çıktı Tokat'ta da.
Bu Trabzon'a kütleler Giresun tarafından giriş yapicak dimi , bazı arkadaşlar yoroz yüzünden Arsin taraflarına güzel yağış alamaz filan diyorda pek bilgim yok öyle bir sikinti olursa Beşikdüzü Vakfıkebir akçaabat tarafları bundan etkilenir mi?
Gfs ne yapmış yine umut satmiyorsa o tarihler de fena şeyler görebiliriz
Gfs ne yapmış yine umut satmiyorsa o tarihler de fena şeyler görebiliriz
Şubat sonumu hocam?
Şubat sonumu hocam?
Evet