bence geceden sonra etkili olabilir trabzon adına ama umudum yok yağarsa 5 cm diyorlar
Hocam kara dönme ihtimali var çok yoğun yağıyor karla karışık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbence geceden sonra etkili olabilir trabzon adına ama umudum yok yağarsa 5 cm diyorlar
Tokatli6060 bize gelecek olan kütlenin gücü aşırı azaldi
abi bi tokata yağmadı ne şansız çıktınız size bizde daha kıramadık şeytanın ayağını inşallah kavuşursunuz kara :))
kutleler cok güneyli gidiyor
abi bi tokata yağmadı ne şansız çıktınız size bizde daha kıramadık şeytanın ayağını inşallah kavuşursunuz kara :))
Hocam bize kar yağdı baya ama beklediğimizden oldukça az yağdı ben en az 20 cm bekliyordum ama en fazla 10 cm kar var dışarda
ne diyelim darısı bizim başımıza inşallah istediğimiz gibi olur :))
Mgm Ordu - Giresun uyarısını kaldırdı
Hocam bize kar yağdı baya ama beklediğimizden oldukça az yağdı ben en az 20 cm bekliyordum ama en fazla 10 cm kar var dışarda
O bile yok gfs ecm hayal satti
Mgm Ordu - Giresun uyarısını kaldırdı
Bu ne demek oluyor gol mu olacak ne olur be
Bu ne demek oluyor gol mu olacak ne olur be
vallaha bilemiyorum ki abi yaşa gör oldu ya artık
Zonguldak Alaplı tarafları kopuyodur şuan
ayın sonunda bir sistemde varmış bakalım nolucak diye
ne diyelim darısı bizim başımıza inşallah istediğimiz gibi olur :))
Umarım hocam fakat trabzon merkezinde bu gece kar alma olasılığı oldukca yüksek
/ bikeresi çok iyi hatırlyıorum vakfıkebire yağıpta trabzona yağmyan zamanlar çok sıkıcıydı ya kırımdan gelseydi sistem çok güzel yağışlar alırdık geçen seneki gibi
öğleden sonra ruzgar poyraza dönüyormus insallah sıkıntı olmaz ya
Zonguldak Alaplı tarafları kopuyodur şuan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
şuan çoğaldı ve rüzgarla yağıyo ama tutmaz
Umarım hocam fakat trabzon merkezinde bu gece kar alma olasılığı oldukca yüksek
/ bikeresi çok iyi hatırlyıorum vakfıkebire yağıpta trabzona yağmyan zamanlar çok sıkıcıydı ya kırımdan gelseydi sistem çok güzel yağışlar alırdık geçen seneki gibi
inşallah diyelim 1 gecede 70 cm yağmıştı allah büyüktür alamassakda canımız sağolsun