O kütlenin hafifi bile neler yaptı bir de bizim üstümüze gelirse süper olur ama beni korkutan almus tarafindan gitmesi sanki batilamiyor ve inceliyor
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Gelecek gibi duruyor hocam bulutlar alçaldı baya evlerin çatısı zor görünüyor
Inşallah kardeşim be
-
Abi Sivas'a çok fena kar yağıyor mobese kameralarından bakabilirsiniz inşallah gelir bize dua ediyorum
-
Trabzona bu gece kaçta kar gelir??
-
Sneijder10 Tokatli6060 ne diyorsunuz gol olacak mı? Berkayucurum60 ve ben dua ediyoruz
-
1 saattir aralıksız yoğun kar devam ediyor 25 cm kara 5cm daha eklendi unutulmaz bir sistem oldu
-
Bize doğru genişliyor kütle
-
Sneijder10 Tokatli6060 ne diyorsunuz gol olacak mı? Berkayucurum60 ve ben dua ediyoruz
Hocam bence gelecek ve en az 15 cm kar görecez hem gece hem sıcaklık düşük kimse dışarda değil
-
İCON gece 3 - 4 gibi hazır olun demiş. Bu sefer yanılmasa bari..
-
İCON gece 3 - 4 gibi hazır olun demiş. Bu sefer yanılmasa bari..
Geceler haram oldu uykular yalan.oldu
-
icon modeli bu sistemde yağışta çok başarılıydı bugünde öyle gidiyor
hatta sistemi bile icon bu tarz veriyordu modellerde italya tehlikesi varken kafkaslara doğru atıyordu :))
-
Bir yere gol olacak ama neresi olduğunu 3 saat içinde öğreneceğiz. İnşallah merkez gol olur, biz aldık alacağımızı zaten..
-
Hocam başarılı tahminiz için teşekürler bölgem adına suan çepe yağışı devam ediyor konumumda Samsun da bitmedimi cepe yağış anlayamadim
-
hatta sistemi bile icon bu tarz veriyordu modellerde italya tehlikesi varken kafkaslara doğru atıyordu :))
Tokat - Amasya arasında fena tosladılar hocam. Özellikle Merzifon - Amasya arasını tutturamadı.
-
Tokat - Amasya arasında fena tosladılar hocam. Özellikle Merzifon - Amasya arasını tutturamadı.
Sneijder10 şu kütle gelsin tokatta tutacak. E 4 saate O kütle 20 cm yapar
-