Şu an çok güzel yagiyor
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Şu an çok güzel yagiyor
Hocam Rüzgarlımeşede miydiniz ? İncivezdeyim hafif atıyor
-
Ruzgarliya yakinim
-
Burda da hafiflemeye basladi
-
Bu sistem dekler çok etkisizdi böyle sisteme böyle yağış ne kadar ekmek o kadar köfte yapcak bir şey yok
-
Trabzonda bu gece kar olurmu?
-
Malesef dekler cok etkisizdi
-
Dun caycuma guzel kar almis
-
Rekor bu sefer Devrekten geldi 70 cm ile kapatmışlar 2.bir efsaneyi aldılar 17 ocak sisteminde devrek ne kadar faydalandı bilmiyorum ama açık ara bu sistemin en iyisi devrekti arkasından çaydeğirmeni 34 cm ile sonrasında çaycuma 19 cm merkezde 15 cm ve Bartın da 3 cm ölçüldü diye biliyorum dün öğleden sonraki verilere göre
-
Dun caycuma guzel kar almis
Dun bütün dekler neredeyse oraya gitti.
-
Sapça da yine 1 metre civarında aldığını duydum Dilaverde 60 cm biraz daha yükseklerinde 65-70 cm 10 Temmuz 102 Sokak civarları 35-55 cm Civarları 10 Temmuz yüksekleri 50-60 cm aldı.Merkez 170 rakım altı için fostu bu sistem tam bir rakım sistemiydi 30 rakım bile oynadı böyle bir şey görmedim 8 Şubat 2020 sistemi bile daha iyiydi bundan ama yüksekler için aynı şeyi diyemem tabi bu sistem kendi adıma ne üzdü ne sevindirdi
-
Rekor bu sefer Devrekten geldi 70 cm ile kapatmışlar 2.bir efsaneyi aldılar 17 ocak sisteminde devrek ne kadar faydalandı bilmiyorum ama açık ara bu sistemin en iyisi devrekti arkasından çaydeğirmeni 34 cm ile sonrasında çaycuma 19 cm merkezde 15 cm ve Bartın da 3 cm ölçüldü diye biliyorum dün öğleden sonraki verilere göre
Dun gece bizim caycuma da koye 20 cm kar atmis
-
Bizim Yenice tarafları da ihya olmuştur bu sistemde köy orada
-
Yenice Merkezinde de pek etkili olmamış gibi yükseklerinde yine 30-40 cm var diye söyleniyor 150091103_5559559110724493_621299375041911726_o.jpg
-
Dun geceden once merkezde daha fazla vardi caycuma bir gece gecti Kar123 dedigi gibi dekler hep oralara gitti
-